Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Η γιορτή της Bosch στην Κηφισιά!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Bosch συμπληρώνει 125 χρόνια από την ίδρυσή της και γιορτάζει με σειρά ενεργειών και προνομίων για τους καταναλωτές. 125 χρόνια της εταιρίας που ενέταξε στην εταιρική κουλτούρα και την επιχειρηματική στρατηγική της την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την εμπιστοσύνη, αξίες που θεμελιώθηκαν από τον ιδρυτή της Robert Bosch.

Γιούργκεν Φουκς,Marketing Director του ομίλου BSH, Κων.
Μπομπής Διευθύνων Σύμβουλος Robert Bosch, Λευτέρης Ελευθεράκης
Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Με αφορμή αυτήν την επέτειο, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου η Bosch - Οικιακές Συσκευές πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα γραφεία της στην Κηφισιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου BSH, κ. Ελευθεράκη σχετικά με την πορεία της εταιρίας όλα αυτά τα χρόνια και τα μελλοντικά της πλάνα εξέλιξής της στην Ελλάδα. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για το πλάνο εορταστικών ενεργειών που έχει προγραμματίσει η εταιρία σε σχέση με τους καταναλωτές και μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Δημ. Κουτσουμπέλης και η Κάλι Τσιλίδου με την ομάδα της XL
Advertising.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του εορτασμού , η Bosch ξεκινά διαγωνισμό με τίτλο: «Είστε 125 ετών;» (εσείς και η παρέα σας). Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω ειδικού micro site στη διεύθυνση www.bosch125.gr  και μιας εφαρμογής στο Facebook www.facebook.com/bosch125  αλλά και από το δίκτυο των συνεργαζόμενων με τη Βosch καταστημάτων, μέσω ειδικών φυλλαδίων που θα διανείμουν.
Οι καταναλωτές καλούνται να σχηματίσουν ομάδες που θα έχουν συνολικό άθροισμα ηλικίας το 125 και να κερδίσουν έως 125 ευρώ  επιστροφή χρημάτων σε όλες τις επετειακές συσκευές Bosch και συμμετοχή σε κλήρωση για 3 νοικοκυριά Bosch, αξίας 3.000 ευρώ το κάθε ένα!

Αικ. Πελεκίδη, Στάθης Κουτσίκος, Άγγελος Καστριανάκης, Γιούργκεν Φουκς.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε την έναρξη του δεύτερου μέρους του διαγωνισμού «Be the Boss with Bosch», που έχει ξεκινήσει από το Μάρτιο, με την υποστήριξη της Νόνης Δούνια και του Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα ολοκληρωθεί την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο διαγωνισμός αυτός διεξάγεται σε συνεργαζόμενα με την εταιρία καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και αφορά στα συστήματα σιδερώματος Bosch και ένα iPhone application: Το κοινό σιδερώνει ρούχα στην οθόνη αφής ενός iPad και οι 3 που πετυχαίνουν το υψηλότερο score κερδίζουν 3 συστήματα σιδερώματος Bosch και τη συμμετοχή τους στον τελικό διαγωνισμό με έπαθλα ένα ταξίδι στον Αγ. Μαυρίκιο και 2 iPhone 4!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου