Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Διαγωνισμός Make-Up Masters 2011 της SEPHORA!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με μία παραγωγή αντάξιας αυτών του εξωτερικού, πραγματοποιήθηκε στο Golden Hall, ο διαγωνισμός SEPHORA Make-Up Masters 2011 σε συνεργασία με την Lancome, ηγέτιδα εταιρία προϊόντων μακιγιάζ στον κόσμο.

Χριστίνα Μποσνακίδου-2η νικήτρια-, Δημήτρης Λελάκος-
Brand Manager Lancome-, Καλλιόπη Πέντσα-1η νικήτρια-, Γιώργος
Γαλάνης- Marketing Manager Sephora-, Κατερίνα Παπαμανουσάκη-3η
νικήτρια-.

Οι 8 φιναλίστ από όλη την Ελλάδα δημιούργησαν το δικό τους μακιγιάζ εμπνευσμένο από τη Femme Fatale του φετινού φθινοπωρινού look της Lancome και κέρδισαν τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων.

Το διαγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώθηκε με ένα catwalk, όπου οι Make-Up Artists επιχειρηματολόγησαν για το μακιγιάζ τους, αλλά και προσέφεραν σε όλους εμάς τα στοιχεία εκείνα που θα ήθελαν να έχει η Femme Fatale.

Ο Κηφισιώτης επιχειρηματίας μόδας Χάρης Τσιμόγιαννης, η
Κηφισιώτισα Έλενα Ντάβλα κι ο δ/ντής του οίκου Όσκαρ ντε λε Ρέντα
Μποάζ Μαζόρ.

Η νικήτρια του διαγωνισμού, Πέντσα Καλλιόπη (Make-Up artist στο κατάστημα SEPHORA Κηφισιάς), αναδείχθηκε make up master για την Ελλάδα έπειτα από τη συνεδρίαση της κριτικής επιτροπής και είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη SEPHORA Ελλάδος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό SEPHORA Make-up Masters 2011 που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι τον Ιανουάριο του 2012.

Οι νικητές make up Artists, που αναδείχθηκαν από αυτή την τελική δοκιμασία της SEPHORA, εκτός των μεγάλων χρηματικών αλλά και άλλων βραβείων που αποκόμισαν, θα είναι σε θέση να προσφέρουν άψογη επαγγελματική εξυπηρέτηση προς όφελος των πελατών των καταστημάτων SEPHORA.

Τόσοι οι καλεσμένοι, όσο και οι επισκέπτες του γνωστού εμπορικού κέντρου, που παρακολούθησαν την εκδήλωση, απήλαυσαν μία υπέροχη διοργάνωση αφιερωμένη σε μία από τις πιο αγαπημένες ασχολίες των γυναικών, το μακιγιάζ παρέα με ένα ζεστό καφέ από τα Starbucks.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου