Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για.....σεξουαλική επίθεση!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ένα απίστευτο ρεπορτάζ κάνει εδώ και μερικές ώρες το γύρο του κόσμου και αφορά τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ και υποψήφιο για την Προεδρία της Γαλλίας  κ. Ντομινίκ Στρος-Καν!



Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ κατηγορείται ότι  ανάγκασε μία 32χρονη καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel (γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων γαλλικών συμφερόντων!) να πραγματοποιήσει στοματικό σεξ και προσπάθησε να τη γδύσει!......στην σουίτα (των 2000,00 δολαρίων την βραδιά) που διέμενε!  η πηγή...


Σύμφωνα, με τον  εκπρόσωπος της αστυνομίας Πολ Μπράουν, αστυνομικοί του τμήματος της Νέας Υόρκης κατέβασαν τον κ. Ντομινίκ Στρος-Καν από την πρώτη θέση πτήσης της Air France χθες, ώστε να τον συλλάβουν και να τον ανακρίνουν σχετικά με την καταγγελία για τη σεξουαλική επίθεση.

Οι συνομιλίες που επρόκειτο να έχουν σήμερα στο Βερολίνο η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ και ο Ντομινίκ Στρος-Καν ματαιώθηκαν, δήλωσε κυβερνητική πηγή στη γερμανική πρωτεύουσα

Ο κ. Στρος-Καν επρόκειτο να λάβει επίσης μέρος την Δευτέρα στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών των χωρών-μελών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και να εκφωνήσει ομιλία στο 12ο οικονομικό φόρουμ που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τα πυρά «διασυρμού» του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ στην παγκόσμια οικονομική «σκακιέρα» δεν του αφήνουν και πολλά περιθώρια ελιγμών!.........στην αντιμετώπιση της (1) παραμονής του στο ΔΝΤ ή (2) υποψηφιότητάς του για τις γαλλικές  προεδρικές εκλογές του επομένου έτους!

Αυτό φάνηκε και από την πρώτη αντίδραση του κόμματος του Νικολά Σαρκοζί!......όταν ο βουλευτής του UMP, κ. Μπερνάρ Ντεμπρέ, τόνισε ότι ο κ. Στρος-Καν «ταπείνωσε το ΔΝΤ και τη Γαλλία»!

Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου