Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Τα νέα από την Επιτροπή Περιβάλλοντος…..στην 1η συνεδρίαση Δευτέρα 28/03/2011!

Γράφει ο ΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πήραμε την πρόσκληση με Α.Π. 53β/2011.….όλα καλά!  Ήμασταν εκεί, στην ώρα μας καμιά εικοσαριά  νοματαίοι, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, μηχανικοί, γεωπόνοι κτλ , απ’ όλες τις γειτονιές  του ενιαίου Δήμου, με κέφι  και μεράκι  για δουλειά  και πολλές ιδέες για να γίνει καλύτερη (περιβαλλοντικά και όχι μόνον) η πόλη μας!

Βγάλαμε και προεδρείο…. καλά μέχρις εδώ! Παίρνει τον λόγο ο κ. Βαγγέλης Σιδέρης και.......

«Ακούστε…..εδώ είμαστε «Επιτροπή Πρασίνου»…….αρμοδιότητα έχουμε για τα δέντρα……τα σήματα της Τροχαίας που τα καλύπτουν πρασιές, φυλλώματα και δεν τα βλέπουν οι οδηγοί…..»

Κόκαλο οι παριστάμενοι…....Άλλα περιμέναμε και άλλα μας προέκυψαν! Αντί για τον Κηφισό και τα ρέματα του, τη διαχείριση απορριμμάτων και την ανακύκλωση που χρειάζεται η πόλη, την Πεντέλη και το περαστικό πράσινο, τα αποχετευτικά και  αντιπλημμυρικά έργα, η Επιτροπή Περιβάλλοντος υποβιβάζεται σε Επιτροπή Πρασίνου και θα ασχολείται με……

Εν πάση περιπτώσει, το αρθ.70 του Ν.3852/10 είναι ασαφές  και παραπέμπει τη δημιουργία επιτροπών  στο Δημοτικό Συμβούλιο και τον εσωτερικό του κανονισμό που στο αρθ.10 (σύσταση επιτροπών Δημοτικού Συμβουλίου) μιλάει για επιτροπή Πρασίνου και Περιβάλλοντος!


Αγαπητοί συμπολίτες της πλειοψηφίας  του Δημοτικού Συμβουλίου συνέλθετε! Η πόλη μας χρειάζεται την Επιτροπή Περιβάλλοντος αν θέλουμε:

- να παραμείνει η πόλη μας το πιο  πράσινο προάστιο της τσιμεντένιας Αθηναϊκής τερατούπολης

- να διατηρήσουμε την αισθητική και τη φυσιογνωμία που έχει η πόλη μας διαχρονικά…αν.....

Τι λέει ο κ. Δήμαρχος;; Μήπως πρέπει να παρέμβουν και οι επικεφαλής των Συνδυασμών;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου