Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αποκριάτικος χορός των Αμαρυλλίδων!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορεί να άρχισε η Σαρακοστή, όμως μόλις τέλειωσαν οι Απόκριες και αρκετές εκδηλώσεις έγιναν που θέλουμε να τις αναφέρουμε, πόσο μάλλον όταν είχαν και φιλανθρωπικό σκοπό, όπως αυτή του Συλλόγου Γυναικών «Αμαρυλλίδες» Κηφισιάς, με πρόεδρό της τη Νίκη Παξιμαδάκη- Κολντήρη.

Γιάννης Μωράκης, Νίκη Παξιμαδάκη-Κολντήρη Πρόεδρος Αμαρυλλίδων

Το πάρτι έγινε στο Bar-Restaurant «Cash» και τα έσοδα προσφέρθηκαν στην "Κιβωτό του Κόσμου" του πατέρα Αντώνιου και στην "Δράση" με πρόεδρο τη Μυρτώ Λαιμού. Άλλοι μεταμφιεσμένοι και άλλοι όχι, έδωσαν το παρόν για να στηρίξουν το ιερό έργο των «Αμαρυλλίδων».

Ιωάννα Τσικοπούλου, Κωνσταντίνος Κυριαζής

Το Διοικητικό Συμβούλιο των «Αμαρυλλίδων» ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση αυτή και ιδιαιτέρως, το Bar-Restaurant «Cash» για την προσφορά της αίθουσας.

Ελπίδα Κολντήρη, Λία Κυρατζοπούλου, Νίκη Παξιμαδάκη-Κολντήρη, Μαίρη Βαρουξή, Χαρά Παξιμαδάκη, Ρέα Φιλιππίδου

Οι «Αμαρυλλίδες» είναι φιλανθρωπικό σωματείο γυναικών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2007 και αποτελείται από 150 μέλη. Ο σκοπός του συλλόγου βάση καταστατικού είναι φιλανθρωπικός, πολιτιστικός και κοινωνικός. Πρωταρχικός σκοπός των μελών είναι να διακρίνεται μεταξύ τους η αγάπη η αλληλεγγύη και η φιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου