Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Χωρίς διαφωνίες η συνεδρίαση του Δ.Σ. της 9ης Μαρτίου 2011!

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Η Δημοτικό Συμβούλιο  συνήλθε την Τετάρτη 09/03/2011 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία της κ. Καρογιαννάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία η συνεδρίαση ξεκίνησε για την λήψη αποφάσεων επί (23) τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Αρ. Πρωτ. 8 ημερομηνίας 03/03/2011.


Σημειώνω χαρακτηριστικά....

- Τα λεγόμενα πλευρικά διόδια και η αδικαιολόγητη καθυστέρηση του έργου της ανισόπεδης διάβασης οχημάτων της Ιλισίων (κόμβος Νέας Κηφισιάς), ήταν από τα θέματα που κυριάρχησαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

- Το Δ.Σ. υιοθέτησε το αίτημα του συλλόγου «Κηφισός» και «Κίνησης Πολιτών» και εξέφρασε με ψήφισμά του την πλήρη αντίθεσή του σε κάθε ιδέα επιβολής διοδίων και ζήτησε την άμεση υλοποίηση των έργων στο κόμβο Ιλισίων τα οποία είναι στην συμβατική υποχρέωση της αναδόχου εταιρίας.

- Η σχολική στέγη ήταν επίσης ένα σημαντικό θέμα που συζητήθηκε και το οποίο περιστράφηκε κυρίως στο ερώτημα αν θα πρέπει να καταργηθεί το Γυμνάσιο Εκάλης στα πλαίσια των συγχωνεύσεων που ζητά το Υπουργείο Παιδείας. Στις συγχωνεύσεις των σχολείων αντιτάχθηκε το Δ.Σ.

- Μειοψήφησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γ. Σκορδίλης εκφράζοντας την θέση ότι θα ήταν υπέρ της εκπαίδευσης των μαθητών το κλείσιμο του Γυμνασίου Εκάλης και η μεταφορά του στην Νέα Ερυθραία. Οι πιστώσεις είπε για την σημερινή ενοικίαση του κτηρίου της Εκάλης ανέρχεται στο ποσό των 130.000 €.

Γενικά στις εισηγήσεις του Δημάρχου, στα υπόλοιπα τακτικά θέματα, δεν υπήρξαν αντιρρήσεις από μέρους της αντιπολίτευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου