Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η «οδύσσεια»…….της Κοινοτικής Συμβούλου....κατά την 2η Τακτική Συνεδρίαση του Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ
Την 2η Τακτική του Συνεδρίαση είχε την Τρίτη 08/03/2011  και  ώρα 07.00μμ   το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας  Νέας Ερυθραίας  στο Σπίτι του Αθλητισμού της οδού Σπύρου Λούη & Πίττα, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για  τα παρακάτω θέματα:
1. Προτάσεις για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Κηφισιάς.
2. Χορήγηση άδειας χρήσης μουσικών οργάνων (στερεοφωνικό συγκρότημα μικρής ισχύος) στο κατάστημα «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ-ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ χωρίς παρασκευαστήριο»  της εταιρείας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΦΕ Α.Ε.Ε. με δ. τ. STARBUCKS  επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη αρ. 125 και Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία, για το έτος 2011.
Όπως μας κατήγγειλε η κ.  Κόνιδα Σωτηρία Κοινοτική Σύμβουλος  Νέας  Ερυθραίας της Δημοτικής Παράταξης «Πόλη Φως», έλαβε τηλεφωνικό μήνυμα γύρω στις 12.00 το μεσημέρι από τον Πρόεδρο του  Κοινοτικού Συμβουλίου κ.  Α. Ξενάκη  για αλλαγή της ώρας λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων! Η  Συνεδρίαση καθορίστηκε στις 02.00μμ.

Η κ. Κόνιδα Σωτηρία προσήλθε κανονικά στην ώρα της αλλά το κτήριο ήταν κλειδωμένο! Μετά από μία εύλογη παραμονή έξω από το κτήριο αποφάσισε να επικοινωνήσει με συνάδελφο της για την  τύχη της εν λόγω Συνεδρίασης. Με έκπληξή της άκουσε ότι συνεδρίαζαν στο γραφείο του Προέδρου στο Δημαρχείο διότι εκεί ήταν ποιο ζεστά!.......φαίνεται ότι το επίπεδο θέρμανσης στο Σπίτι του Αθλητισμού δεν ικανοποιεί......τις ανάγκες του κ. Προέδρου! 
Η κ. Σ. Κόνιδα προσήλθε στο γραφείο του Προέδρου διότι είχε τις προτάσεις της Δημοτικής Παράταξης «Πόλη Φώς» για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2011 του Δήμου Κηφισιάς, τις οποίες έπρεπε να καταθέσει. Παρόντες ήταν μόνο επτά Κοινοτικοί Σύμβουλοι!
Οι άλλοι Σύμβουλοι τι απέγιναν κ.  Πρόεδρε,  χάθηκαν στον χιονιά ή δεν ειδοποιήθηκαν; Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν ειδοποιήθηκαν σκοπίμως.  Είμαι όμως βέβαιος ότι πρόκειται περί προχειρότητας και νοοτροπίας καφενείου!.
Ο γράφων  προσήλθε κανονικά στις 07.00μμ στο Σπίτι του Αθλητισμού  της οδού Σπύρου Λούη & Πίττα, αλλά μετά δυσκολεύτηκε να επιστρέψει στο σπίτι του από τα ακραία καιρικά φαινόμενα!
Ας σοβαρευτούμε λίγο……η χώρα μας δεν πρέπει να λειτουργεί μόνο μεταξύ 15 και 35 βαθμών κελσίου! Ποία είναι η γνώμη σας κ. Πρόεδρε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου