Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Μουσείο Γουλανδρή Κηφισιά.

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μια πολύ όμορφη βραδιά πλημμυρισμένη με τις μελωδίες  της γνωστής ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα,  διοργάνωσε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στις 26/02/2011 στην Κηφισιά, ο Διεθνής Οργανισμός, Inner Wheel, που δραστηριοποιείται σε 103 χώρες από το 1924 και επί 43 χρόνια στη χώρα μας, επιδεικνύοντας στη μακρόχρονη διαδρομή του, μεγάλο έργο προσφοράς στον άνθρωπο.


Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του εθελοντικού οργανισμού κ. Κίρκη Νικολοπούλου, αναφέρθηκε και στους σκοπούς που εξυπηρετεί ο διεθνής οργανισμός…..

«Η φιλία, η κατανόηση και η αλληλεγγύη είναι ο σκοπός του International  Inner Wheel. Αυτόν υπηρετούμε ως εθελόντριες του οργανισμού, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από τον ΟΗΕ. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Μουσείου για την παραχώρηση του χώρου καθώς και την κ. Δάρρα για την αφιλοκερδώς παρουσία της στη συναυλία».

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Αθλητών με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ). H Ομοσπονδία αριθμεί 40 χρόνια από την ίδρυσή της και Πρόεδρός της είναι η κυρία Φαίδρα Σπανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου