Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Εκαλιώτες κατά Χιωτάκη για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις!.....του Χρήστου Μαντά.

Παρουσιάζει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από σαράντα περίπου κατοίκους της Εκάλης, πραγματοποιήθηκε ην Παρασκευή 26/04/2013 έξω από το Εντευκτήριο. 


Ο λόγος είναι οι κυκλοφοριακές αλλαγές της οδού Ρόδων, οι οποίες σύμφωνα με τους κατοίκους, θα φέρουν αύξηση της κυκλοφορίας στη Θέτιδος.   


Οι κάτοικοι ζήτησαν το Εντευκτήριο, που έχει γίνει με δικά τους χρήματα, για να γίνει η συνάντηση. Το Εντευκτήριο ήταν κλειστό. Εμφανίστηκε μάλιστα τόσο η δημοτική αστυνομία, όσο και η….κανονική αστυνομία!

Παραβρέθηκαν η Δημοτικός Σύμβούλος κ. Α. Συνοδινού και Κοινοτική Σύμβουλος Εκάλης κ. Μέντζου.

Οι κάτοικοι ενοχλήθηκαν όταν είδαν το περιπολικό (οι περισσότεροι ήταν άνω των 70 ετών) και κάποια κυρία έγραψε δεξιά και αριστερά της εισόδου συνθήματα κατά του Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη.

2 σχόλια:

  1. το σαιτ σας εχει τρομερο προβλημα λειτουργιας εδω και καιρο και δεν εχει ενδιαφερθει κανεις να το φτιαξει.εκει που πατας να κατεβει λιγο η σελιδα αυτη σε παει τερμα κατω και τα νευρα μας σπανε.αν θελετε να επισκεπτομαστε τη κατα τα αλλα πολλη ωραια ιστοσελιδα σας θα πρεπει να φτιαξετε το προβλημα.αλλιως δεν θα σας διαβαζουν ουτε οι συγγενεις σας.παντως οι γηραιοι εκαλιωτες δεν φανταζαν για επαναστατες.η γριουλα εγραψε και συνθηματα στο τοιχο σαν κοινη αναρχικος που τα βαζει με το συστημα και με το τροπο του αφυπνιζεςι συνειδησεις.η διαφορα βεβαια της εκαλιωτισας με τονα ανρχικο ειναι οτι η πρωτη *αγωνιζεται* για την ανεση της και τη βολεψη της.ενω ο αναρχικος για τα θεμελιωδη διακιωματα του καθε ανθρωπου.το πιο αστειο ειναι οτι εξαγριωθηκαν λεει και με το περιπολικο.ποιοι?αυτοι που εχουν ξεσκιστει να ζητανε περιπολιες στα βουνα της εκαλης για να νιωθουν ασφαλεια.λιγο ντροπη θα πρπει να τους πιασει και να σκεφτουνε και λιγο τους συνελληνες τους που ζουνε στη κυψελη και να ευχαριστουν το θεο για αυτη τη τυχη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λειτουργικό πρόβλημα της ιστοσελίδας!

    Τον τελευταίο καιρό πράγματι παρουσιάζεται κάποιο λειτουργικό πρόβλημα στην ιστοσελίδα (η σελίδα δεν σταθεροποιείτε με τον κέρσορα) όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Mozilla. Με το Google Chrome ή το Internet Explorer η ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά.

    Προγραμματίζουμε, μετά τις 08/05/2013, η εν λόγω ιστοσελίδα να αντικατασταθεί με μία αναβαθμισμένη δυναμική ιστοσελίδα της οποίας η περιήγηση θα είναι πολύ ευχάριστη και άνετη!

    Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

    ΜΦΧ
    Δημήτριος Αγγελίδης
    Εκδότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή