Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η Ρεπούση έπρεπε να ήταν εκεί.....

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΑΚΗΣ

Απάντηση - χαστούκι  σε όλους τους σύγχρονους διαστρεβλωτές της Ιστορίας, δίνει έγγραφο-ντοκουμέντο που σπάει κόκαλα και αποκαλύπτει το μέγεθος της θηριωδίας των Τούρκων κατά την Μικρασιατική καταστροφή......

Μαρία Ρεπούση η μεγάλη διαστρεβλώτρια!

Αυτή την θηριωδία, όχι μόνο την απέκρυψαν σκοπίμως, αλλά την παρουσίασαν ως.....συνωστισμό μπροστά από το λιμάνι της Σμύρνης!  Λες και οι κυνηγημένοι Έλληνες περίμεναν να πάνε ταξιδάκι αναψυχής και απλά ανέμεναν, συνωστιζόμενοι, την άφιξη του πλοίου!    


Όταν λοιπόν στη Σμύρνη  επικρατούσε……συνωστισμός, ο Διοικητής των τουρκικών δυνάμεων Μεχμέτ Αζίτ......έδινε εντολές για τον σφαγιασμό Ελλήνων και Ελληνίδων αδιακρίτως!  

Το έγγραφο που παρουσιάζουμε μεταφράστηκε από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών, το δε πρωτότυπο φυλάσσεται στα Ιστορικά Αρχεία της Άγκυρας. Το παρόν τρίπτυχο που βλέπετε και στην φωτογραφία, ανήκει στο Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου.  

Ιδού λοιπόν τι ανατριχιαστικά αναφέρει το έγγραφο-ντοκουμέντο:


Σημείωση: Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι ας έχουμε γνώση και ας λάβουμε τα μέτρα μας. Για όσους λένε ότι έλα μωρέ αυτά δεν γίνονται σήμερα.......

3 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.ΠΑΣ ΤΟ ΚΕΡΣΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ.ΑΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΑΝΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ.ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΟΤΖΙΛΑ (ΔΗΛ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ)ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΑΙΖΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΑΤΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΙΤ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΜΑΚΡΗ ΑΔΕΙΑ?ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να γραψω και εγω με τη σειρα μου οτι οταν εφτασε ο ελληνικος στρατος μεχρι την αγκυρα δεν το εκανε οπως ο μ αλεξανδρος και κα εκπολιτιστικα.υπαρχουν ακομα μαρτυριες και γεγονοτα που οι στρατιωτες εριχναν τα βρφη των τουρκων μεσα σε ζεματιστο νερο.επισης εγιναν και αλλες βαρβαροτητες πραγμα το οποιο δικαιολογει τη λυσσασμενη αντιδραση των τουρκων στη Μ ασια.εσεεις λετε οτι θα ειχαν τετοια βαρβαροτητα οι τουρκοι απεναντι στους ελληνες(που τοσα χρονια συνηπηρχαν τοσο ειρηνικα)αν δεν ειχε προηγηθει η ελληνικη εισβολη.η καθε δραση φερνει και αντιδραση.ας ειναι καλα οι τοτε ελληνες εθνικιστες που τους ειχαν φουσκωσει τα μυαλα και τη πληρωσαν οι ελληνες της μικρασιας.μην τα ριχνουμε ολα στους τουρκους οι οποιοι πολεμησαν για τη πατριδα τους και ας μην αναφερομαστε μονοπλευρα στη μικρασιστικη καταστροφη χωρις να αναφερουμε τα δικα μας `λαθη.σε εναν πολεμο γινονατο αγριοτητες ειτε εισαι πολιτισμενος(και καλα οι ελληνες)ειτε εισαι βαρβαρος(και καλα οι τουρκοι).τωρα το ποιον της κ Ρεπουση ειναι γνωστα.δεν χρειαζεται να ασχολυμστε με αυτη την απιθανη κυρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λειτουργικό πρόβλημα της ιστοσελίδας!

    Τον τελευταίο καιρό πράγματι παρουσιάζεται κάποιο λειτουργικό πρόβλημα στην ιστοσελίδα (η σελίδα δεν σταθεροποιείτε με τον κέρσορα) όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Mozilla. Με το Google Chrome ή το Internet Explorer η ιστοσελίδα λειτουργεί κανονικά.

    Προγραμματίζουμε, μετά τις 08/05/2013, η εν λόγω ιστοσελίδα να αντικατασταθεί με μία αναβαθμισμένη δυναμική ιστοσελίδα της οποίας η περιήγηση θα είναι πολύ ευχάριστη και άνετη!

    Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

    ΜΦΧ
    Δημήτριος Αγγελίδης
    Εκδότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή