Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Βαριά η καμπάνα για τον πρώην Δήμαρχο Μυκόνου!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του για ισόχρονο διάστημα, καταδικάστηκε χτες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου, ο πρώην Δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης.


Η υπόθεση αφορά στην υπογραφή απόφασης που δεν πέρασε ποτέ από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μυκόνου και όλως τυχαίως ευνοούσε εταιρία (την Περιβαλλοντική ΑΤΕΒΕ) που ανήκε μέχρι μισό χρόνο πριν πάρει τη δουλειά της αποκομιδής των απορριμμάτων στη Μύκονο στην κουμπάρα του, γνωστή πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας κ. Φεβρωνία Πατριανάκου και στον σύζυγό της.  

Την ίδια ώρα, τον κ. Χρήστο Βερώνη «καινε» και νέα στοιχεία για την υπεξαίρεση -  μαμούθ από τα ταμεία του Δήμου την περίοδο 2002 - 2010, τα οποία αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News, με την συνολική «μαύρη τρύπα» στον Δήμο Μυκόνου να πλησιάζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ!!


Ο ίδιος ο κ. Βερώνης στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρει: «εκ παραδρομής, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, όπως προωθήθηκαν τα θέματα για να καθαρογραφούν, υπήρχαν μέσα σ’ αυτά δακτυλογραφημένοι και οι προς συζήτηση όροι του συγκεκριμένου διαγωνισμού, συμπληρώθηκε επιπλέον η πρώτη και η τελευταία σελίδα, σε τύπο πλέον απόφασης και μαζί με άλλα έγγραφα ήλθε στα χέρια μου για υπογραφή».....

Τα συμπεράσματα δικά σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου