Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Καταχρεωμένος στην ΕΥΔΑΠ ο Δήμος Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Ανάμεσα στα μεγάλα ποσά που χρωστούν οι Δήμοι των  Βορείων Προαστίων στην ΕΥΔΑΠ, το μεγαλύτερο είναι το χρέος του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, που φτάνει τα 1.934.034 ευρώ!


Δείτε σχετικό άρθρο της εφημερίδας Kifisia Press με τίτλο «Οι Δήμοι χρωστούν 350 εκατ. ευρώ στην ΕΥΔΑΠ!!»  στις 21/12/2012...πατώντας εδώ....

Το χρέος αυτό  προς την ΕΥΔΑΠ το «κληρονόμησε» ο  ενιαίος Δήμος Κηφισιάς από τον  πρώην Δήμο Νέας Ερυθραίας κατά την διάρκεια της «ζημιογόνου» θητείας της Δημάρχου Βασιλικής Ταμβάκη!   

Όπως πληροφορούμεθα,  το ποσό έχει μπει σε ρύθμιση με την εταιρεία και θα εξοφληθεί σε 48 δόσεις των  36.263 ευρώ. Ήδη ο Δήμος έδωσε προκαταβολή 193.410  ευρώ, ενώ έχει πληρώσει τις 18 δόσεις και έχουν απομείνει άλλες 30, συνολικού ύψους 1.087.890 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κηφισιάς Μύρωνα Χιλετζάκη, «ο Δήμος μας είναι ενδεχομένως ο μοναδικός που το χρέος του έχει μπει σε ρύθμιση με την ΕΥΔΑΠ και που πληρώνει τις δόσεις κανονικά κάθε μήνα».

Όσον αφορά στα τρέχοντα έξοδα του Δήμου προς  την ΕΥΔΑΠ, σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο  για την ύδρευση Αντώνη Μπιτσάνη, υπάρχουν λογαριασμοί ύψους 80.000 ευρώ που προκύπτουν από την  ενίσχυση του δικτύου και τις καταναλώσεις (ποτίσματα σε πάρκα κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου