Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Βράβευση επιτυχόντω​ν στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.....

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος», του Δημαρχείου Κηφισιάς, ο Δήμος Κηφισιάς και το Νομικό Πρόσωπο για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό «Δημήτριος Βικέλας», βράβευσαν τους μαθητές και τις μαθήτριες των λυκείων της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Η αίθουσα αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσουν όλοι οι υπερήφανοι παππούδες και γιαγιάδες, οι ευτυχισμένοι γονείς και οι ικανοποιημένοι πρωτοετής πλέον φοιτητές, που «η επιτυχία τους δικαίωσε  τις προσπάθειες και τον αγώνα που κατέβαλλαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους, χωρίς τη στήριξη των οποίων, η πορεία προς την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα ήταν ακόμη πιο δύσκολη», όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης και για να τους υποσχεθεί τέλος ότι νιώθει την υποχρέωση απέναντί τους να εργαστεί αυτός  και συνεργάτες περισσότερο «για να βρείτε και εσείς δουλειά όταν αποφοιτήσετε».


Επίσης συνεχάρη «και τους αγαπητούς φίλους εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές των σχολείων, που με την ακούραστη δουλειά τους, προετοίμασαν τους αυριανούς επιστήμονες του Δήμου Κηφισιάς».  

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Δημήτριος Βικέλας», Μανώλης Κουρμαδιάς ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους μαθητές και τις μαθήτριες και έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν.


Συγνώμη από τα παιδιά για τα λάθη της γενιάς του ζήτησε ο κ. Βάρσος Βασίλης αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης.

Παρόντες ήταν ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Κηφισιάς κ. Αντωνόπουλος Μιχάλης, ο Διευθυντής  του 3ου Λυκείου Κηφισιάς κ. Κούτσικος Ηλίας, ο Διευθυντής  του Αναξαγόρειου Λυκείου Νέας Ερυθραίας κ. Κερασίδης Στέλιος  καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών.


Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου», Χρίστος Βασιλόπουλος και χορηγός της εκδήλωσης ο επιχειρηματίας Σαμίρ Σαμπάχ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αίθουσα ήταν πράγματι μικρή και ευελπιστούμε να το είδαν οι ιθύνοντες και να μην επαναλάβουν το λάθος τους. Οι βραβευθέντες  φοιτητές καθόντουσαν όρθιοι στα ορεινά της αιθούσης. Θα μου πείτε νέοι είναι δεν πειράζει! Λάθος......ήταν προσκεκλημένοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου