Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η εταιρεία «Μπαλάσκας Α.Ε.» κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δήμου Κηφισιάς!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Μήνυση εναντίον του Δημάρχου Κηφισιάς, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου και μιας υπαλλήλου και καταγγελία για πειθαρχική δίωξη κατέθεσαν την προηγούμενη εβδομάδα, οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Μπαλάσκας ΑΕ».


Πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Στέφανος, Χρήστος και Αλέξανδρος Μπαλάσκας κατέθεσαν μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και καταγγελίες για πειθαρχική δίωξη (1) στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (2) στον Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (3) στο Σώμα Επιθεωρητών και Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και (4) στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.....εναντίον του Δημάρχου κ. Νίκου Χιωτάκη, του Γενικού Γραμματέα κ. Μύρωνα Χιλετζάκη και μιας υπαλλήλου αρμόδιας για την έκδοση αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Οι κατηγορίες είναι για την εντολή σφράγισης του καταστήματος της εταιρείας Μπαλάσκας Α.Ε., επί της Ελ. Βενιζέλου 160 στη Νέα Ερυθραία.

Να θυμίσουμε ότι το κατάστημα λειτούργησε και σφραγίστηκε στα μέσα Μαΐου 2012, του αφαιρέθηκε η άδεια λόγω ελλείψεων  ορισμένων προϋποθέσεων, που έπρεπε το κατάστημα να τηρήσει.

Η συμφωνία ήταν να βρεθούν οι εκπρόσωποι του καταστήματος με τη Δημοτική Αρχή, ώστε να μπορέσουν να βρουν τρόπο για να επαναλειτουργήσει το κατάστημα.

Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Kifisia Press με τίτλο «Λεπτές ισορροπίες σε καιρούς κρίσης» στις 13/06/2012....πατώντας εδώ.....

Τελικά απ’ ότι φαίνεται δε βρέθηκε η χρυσή τομή και η επιχείρηση έχοντας τη γνώμη  ότι αδικείται από τη δημοτική αρχή, προσέφυγε στη δικαιοσύνη, αλλά και στα διοικητικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου