Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Η σύνθεση της «Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων» της Βουλής!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Υπάρχουν κάποιες μικρές «λεπτομέρειες» που δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να σωθεί το «μπάχαλο» που λέγεται Ελλάδα.

Μια τέτοια «λεπτομέρεια» είναι η «Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων» της Βουλής η σύνθεση της οποίας ανακοινώθηκε στις 24/07/2012.

Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων Ελληνικής Βουλής


 - Μαρία Ρεπούση, γνωστή από το περιβόητο βιβλίο Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού.

 - Τάσος Κουράκης, ο γνωστός και ως ποιητής του αιδοίου. Είναι ο τύπος που προχθές έτρεχε στο ΑΧΕΠΑ για να διαπιστώσει αν οι γιατροί φέρθηκαν σωστά κατά τη νοσηλεία του …Σάββα Ξηρού. Λες και όλα τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας έχουν λυθεί.

 - Γιώργος Πάντζας, ο  γνωστός ηθοποιός!

 - Πύρρος Δήμας. Κάποιος του είπε ότι κάνει και για πολιτικός και αυτός το πίστεψε!

 - Γιώργος Κυρίτσης. Σεναριογράφος της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ». Μιλάμε αν δεν σε μορφώσει αυτός, τότε ποίος;

 - Πέτρος Τατσόπουλος. Ο τηλεμαϊντανός, γνωστός και ως η  «Ελένη Λουκά του ΣΥΡΙΖΑ»

 - Άννα Καραμανλή. Ποίος δεν έχει χτυπηθεί στο πάτωμα από τα γέλια βλέποντάς την να προσπαθεί να διαβάσει γραμμένο κείμενο στην Αθλητική Κυριακή;

 -  Άντζελα  Γκερέκου. Το αυτοκολλητάκι μου. Και ο Τόλης δώρο.

 - Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ο οποίος υπήρξε μέλος μουσικού συγκροτήματος με το γνωστό τραγούδι.....«Μίλα ελληνικά ή ψόφα»!

Σπάνια συναντά κανείς τόσο ταλέντο!!.......μαζεμένο σε μια Επιτροπή που επεξεργάζεται και εξετάζει ή ψηφίζει νομοσχέδια και προτάσεις νόμων αρμοδιότητας των Υπουργείων (1) Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, (2) Τουρισμού......και συζητά θέματα συναφή με την αρμοδιότητά της.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να αντιληφθεί ότι κάθε μέρα που περνάει μας φέρνει πιο κοντά στην ολοκληρωτική καταστροφή ή στο θάνατο από τα γέλια!! 

Τέλος να σημειωθεί ότι  όσοι συμμετέχουν στην Επιτροπή αυτή  θα αποζημιώνονται με 150 ευρώ ανά συνεδρίαση!......και μη χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου