Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της τακτικής συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Η συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ν. Ερυθραίας συνήλθε  την Δευτέρα 23/07/2012 στις 08.00μμ, υπό την προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στο  κτήριο της Σπύρου Λούη και Πίττα.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα  «8» τακτικά μέλη η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί των «8» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 34135 ημερομηνίας 18/07/2011.
1. Χορήγηση  άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στον ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ και ΣΙΑ Ο.Ε.  στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ» με δ.τ. «ΜΟUKY» επί της οδού Χαριλ. Τρικούπη αρ. 146 και  Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία για χρονικό διάστημα ενός έτους. Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία.
2. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΟΠΩΛΕΙΟ (ΜΑΝΑΒΙΚΟ) επί της οδού Δορυλαίου 5 στο Ο.Τ. 24 της ΠΡΙΣΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Εγκρίνεται ομόφωνα.    

3. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΠΙΤΣΑΡΙΑ (Delivery) επί της οδού Σεβδικίου 22 στο Ο.Τ. 66 της ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Εγκρίνεται ομόφωνα.
4. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΑΜΙΓΕΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ (άρθρο 43  της Α1β/8577/83 Υγειονομικής Διάταξης όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 146 και Στροφυλίου στο Ο.Τ. 346 της εταιρείας Σ.Ι.Μ. ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ ΕΠΕ. Εγκρίνεται ομόφωνα.
5. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ επί της οδού ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 59 και ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ στο Ο.Τ. 346 της Ι. AΡ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Εγκρίνεται ομόφωνα.
6. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ άνευ τραπεζοκαθισμάτων επί της οδού Ελευθ. Βενιζέλου 159 στο Ο.Τ. 10 της υπό σύστασης εταιρείας Α. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. Εγκρίνεται κατά πλειοψηφία.
Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο θέμα δόθηκε η προέγκριση με την προϋπόθεση  να μην τοποθετηθεί καμινάδα. Στο συμβούλιο παρενέβη η κ. Κυζιρίδου μετά της δικηγόρου της, διότι σαν συνιδιοκτήτρια του ακινήτου δεν συναινεί στην άδεια τοποθέτησης καμινάδας, χρήσης της πρασιάς της οικοδομής καθώς και τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων ενώ οι υπόλοιποι συνιδιοκτήτες συναινούν. Η κ. Κυζιρίδου διατηρεί το βιβλιοπωλείο «ΠΟΛΥΠΛΕΡΟ» ακριβώς δίπλα στο εν λόγω κατάστημα που πρόκειται να ανοίξει και θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα υποβαθμίσει το βιβλιοπωλείο και τη λειτουργία του.
7. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος BOTAΝΑ – ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ επί της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου 5 στο Ο.Τ. 301 της ΘΥΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. Εγκρίνεται ομόφωνα.
8. Προέγκριση ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ – ΚΑΦΕTEΡΙΑ – ΜΠΑΡ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 59 και Χαρ. Τρικούπη στο Ο.Τ. 346 της ΚΟΥΡΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ.
Απορρίπτεται κατά πλειοψηφία μέχρι να διευθετηθεί η αλλαγή χρήσης βοηθητικού χώρου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου