Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Η απαστράπτουσα Miss BiC!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Λαμπερό cocktail - πάρτι  διοργάνωσε η North Star Communication Unlimited, στον υπέροχο χώρο γύρω από την πισίνα στο  ξενοδοχείο Semiramis στην Κηφισιά, για την παρουσίαση από την εταιρία BiC  της νέας συλλογής αναπτήρων Miss BiC, (πανέμορφων και κομψών) αυστηρά για γυναίκες!

Τίνα Ζαραφέτα, senior account manager North Star, Ρίτα Σταματάκη, σύμβουλος επικοινωνίας και δημ. σχέσεων North Star, Έλενα Κασαπίδου της BiC, Μαρία Κοψίδα, account executive North Star.

Το νέο brand έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να καταπλήξει το γυναικείο κοινό με το θηλυκό του σχήμα και τα μοντέρνα σχέδιά του.

O δ/νων σύμβουλος της North Star Γιώργος Κεδικίδης με την στυλίστα Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Κάθε αναπτήρας Miss BiC υποβάλλεται σε περισσότερους από 50 ελέγχους ποιότητας, που εξασφαλίζουν αξιοπιστία, ασφάλεια και ευκολία στη χρήση για όλους τους καταναλωτές.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου, η Ελληνίδα «Miss BiC» Βασιλική Ρούσσου, ο Μάνος Νικολάκης, γ. δ/ντής BiC Bιολέξ Ελλάδος και η Έλενα Κασαπίδου, product manager της κατηγορίας αναπτήρα στη BiC Βιολέξ.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει 5 ακαταμάχητες σειρές αναπτήρων προσαρμοσμένες απόλυτα στο χαρακτήρα και το στυλ της σύγχρονης Ελληνίδας.

Η υπογράφουσα με τον σύζυγό της Σύμβουλο Επιχειρήσεων και Εκδότη της ηλεκτρονικής εφημερίδας των βορείων προαστίων www.kifisiapress.info Δημήτρη Αγγελίδη.

Η παρουσίαση του νέου brand Miss BiC έγινε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Παν.Μπεγέτης, regional sales manager BiC Βιολέξ, Έλενα Κασαπίδου, Δημήτρης Πέτρου, Βασιλική Ρούσου, Φαίη Μέξη, category manager BiC Βιολέξ, Φένια Μπόζα, marketing manager BiC Βιολέξ, Νίκος Κατσαϊδόνης, regional account manager BiC Βιολέξ.

Εκτός από τα video, που παρακολουθήσαμε για το πώς γεννήθηκε η ιδέα και τι θέματα έχουν πάνω τους οι αναπτήρες, εντυπωσιαστήκαμε και από το video  που μας έδειχνε πως o γνωστός Έλληνας σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου δημιούργησε  ένα φόρεμα - έργο τέχνης - χρησιμοποιώντας 550 Miss BiC αναπτήρες από τη σειρά Lipstick (απεικονίζουν κραγιόν).

Η υπέροχη δημιουργία του Δημήτρη Πέτρου για τη  Miss BiC τη 19άχρονη Βασιλική Ρούσσου,  που κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modeling ενώ παράλληλα σπουδάζει Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Το αποτέλεσμα ήταν εν-τυ-πω-σι-α-κό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου