Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Παιχνίδια στον Ελληνικό Κόσμο!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Δευτέρα 02/072012 ξεκινά στον «Ελληνικό Κόσμο» το δεύτερο δεκαήμερο της εναλλακτικής «κατασκήνωσης» «Καλοκαίρι στην πόλη»,  με τίτλο «Παίζω, παίζεις, παίζουμε; Παιχνίδια που μας ενώνουν!», παιχνίδια γνωστά και μη, παιχνίδια φαντασίας, έκφρασης και ανεμελιάς που θα γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο των παιδιών.

Η ανασκαφή, η μυθολογία, η ιστορία, τα μαθηματικά και η διατροφή είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα γίνουν παιχνίδι ενώ παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα δημιουργήσουν τα δικά τους ξεχωριστά παιχνίδια.


Επίσης, οι μικροί «κατασκηνωτές» θα ταξιδέψουν στις γωνιές όλου του κόσμου μέσα από τη μαγειρική, τη μουσική, το θέατρο, αλλά και τις συναρπαστικές προβολές Εικονικής Πραγματικότητας, που είναι το «σήμα κατατεθέν» του «Ελληνικού Κόσμου». Από Δευτέρα έως Παρασκευή - όχι Σαββατοκύριακο!

Επίσης, από φέτος το «Καλοκαίρι στην πόλη», γίνεται και η πιο πρακτική λύση για τους γονείς όλης της Αττικής, καθώς διατίθεται πλέον πούλμαν για τη μεταφορά των παιδιών από και προς τον «Ελληνικό Κόσμο» το πρωί και το απόγευμα.


Μετά το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου στις 13 Ιουλίου 2012 , ακολουθούν τα εξής δεκαήμερα:

- 3ο δεκαήμερο: 16 - 27 Ιουλίου 2012 «Ο γύρος του κόσμου στον “Ελληνικό Κόσμο”»
- 4ο δεκαήμερο: 30 Ιουλίου - 10 Αυγούστου 2012 «Παίζω, παίζεις, παίζουμε; Παιχνίδια που μας ενώνουν!»
- 5ο δεκαήμερο: 27 Αυγούστου - 7 Σεπτεμβρίου 2012 «Ο γύρος του κόσμου στον “Ελληνικό Κόσμο”»

«Εκπαίδευση διαφορετικότητας - Εκπαίδευση ζωής»

Αθλητές και αθλήτριες των Παραολυμπιακών Αγώνων έρχονται στον «Ελληνικό Κόσμο» για να αποδείξουν ότι η διαφορετικότητα κάνει τη διαφορά.

Με προβολές, συζητήσεις, παιχνίδια και δράσεις αποδεικνύουν πόσο διαφορετικοί αλλά και ίσοι είμαστε όλοι.

«Καλοκαίρι στην πόλη», », http://summer.hellenic-cosmos.gr/

Πληροφορίες και κρατήσεις: τηλ. 212 254 0650

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου