Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Συνάντηση κορυφής τζαζ!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το Ρεματιά Jazz Festival παρουσιάζει την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 τον Γιώργο Ψυχογιό και τους Trilogia,  (Γ. Τρανταλίδης, Γ. Κοντραφούρης και Γ. Σαμαράς) σε μία κορυφαία τζαζ συνεύρεση από την οποία δεν θα λείψουν ο αυτοσχεδιασμός και οι ευφάνταστοι διάλογοι μεταξύ των μουσικών.


Ο μοναδικός πιανίστας, συνθέτης και αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός μαζί με τους Σεραφείμ Μπέλλο και Χρήστο Ασωνίτη στα τύμπανα, Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο, Βαγγέλη Παρασκευαϊδη στο βιμπράφωνο και Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα, θα ανέβει στη σκηνή του Ευριπίδειου Θεάτρου για μια βραδιά αυθεντικής τζαζ.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει επιλεγμένα κομμάτια από τους τρεις δίσκους του Γιώργου Ψυχογιού , ισχυρές δόσεις αυτοσχεδιασμού και διαλόγου ανάμεσα στους μουσικούς, αλλά και αναπάντεχες διασκευές σε αγαπημένα jazz standards και σε μουσικές ταινιών από τον αμερικάνικο, ιταλικό και γαλλικό κινηματογράφο…

Την ίδια μέρα, η «Trilogia», τρεις δεξιοτέχνες με ψυχή, φαντασία και δύναμη, τρεις δημιουργοί που συγκροτούν ένα εκρηκτικό σχήμα σύγχρονης τζαζ και αυτοσχεδιασμού, με αναφορές στη μουσική παράδοση της Μεσογείου, θα ξεδιπλώσουν με ευφάνταστο τρόπο μια μουσική γεμάτη ρυθμό, ψυχή, ένταση και υποδειγματικά παιξίματα, με κύριο χαρακτηριστικό τη μίξη Δύσης και Ανατολής.

Τιμή εισιτηρίου: 15€
Εκπτωτικό εισιτήριο: (Άνεργοι ΟΑΕΔ - Φοιτητές) 12€. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου