Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
 
H εκδήλωση των Βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης 5 Ιουνίου 2012 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στο σύγχρονο χώρο πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, θα πλαισιωθεί από την  Χορωδία «Ambitus» του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού. 


Η πρωτοβουλία της πολιτιστικής εκδήλωσης γίνεται με σκοπό να θίξει το θέμα της  σχέσης του ανθρώπου με τη μουσική και το περιβάλλον. Η συγκεκριμένη παρουσίαση, ευελπιστεί να περάσει το μήνυμα μιας περαιτέρω συζήτησης για τη ζωή και το περιβάλλον της πόλης μέσα από την αέναη  κίνηση της μουσικής, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από τους ήχους μιας χορωδίας.

Τα βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2012  πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Ίδρυμα Ωνάση, την αρωγή της Interamerican και της Action Hellas.

Ο θεσμός των Βραβείων εδραιώθηκε από τον Εθελοντικό Οργανισμό για το Αστικό Περιβάλλον ECOCITY, με στόχο την επιβράβευση καλών ενεργειών, καθώς και την παρακίνηση για τη προστασία του αστικού και περι-αστικού περιβάλλοντος στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου