Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ήρθε η ώρα της κάλπης!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Με το τέλος της προεκλογικής περιόδου μια μεγάλη μερίδα πολιτών παραμένουν αναποφάσιστοι για το τι θα πράξουν την Μαΐου στις κάλπες.


Οι πολίτες που παραμένουν αναποφάσιστοι είναι, κατά τεκμήριο, οι πλέον σκεπτόμενοι. Έχουν ήδη κλείσει τα αυτιά στις σειρήνες που τους υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια - από μονομερή διαγραφή του χρέους, μέχρι έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή, και από απέλαση όλων των μεταναστών μέχρι επιβολή του νόμου στις πόλεις με μεθόδους FBI

Οι άνθρωποι αυτοί δηλώνουν με τη στάση τους ότι δεν θα γίνουν θύματα ούτε του εύκολου λόγου ούτε της άκρατης παροχολογίας ούτε του λαϊκισμού. Έχουν επίγνωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η αναμέτρηση της Κυριακής για την πορεία της και προφανώς θα λειτουργήσουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και των παιδιών της.

Πολιτικοποιημένοι, ενημερωμένοι δεν περιμένουν και δεν χρειάζονται κάποια εκδούλευση από κανένα πολιτικό. Απολύτως ελεύθεροι! Σπάνε το κεφάλι τους και σκέφτονται πού πρέπει να ρίξουν την ψήφο τους, σταγόνα στον ωκεανό, για να εξυπηρετηθεί καλύτερα το κοινό συμφέρον, το συμφέρον της Ελλάδας!

Με άλλα λόγια, από την ψήφο αυτού του 15% - 18% των συμπολιτών μας εξαρτάται πραγματικά αν η Μαΐου 2012 θα σηματοδοτήσει μια καινούργια πορεία για την Ελλάδα ή θα τη ρίξει στα βάραθρα της πιο μεγάλης πολιτικής κρίσης στην πιο κρίσιμη φάση της προσπάθειας διάσωσής της!

Κλείνοντας, θέτουμε στην κρίση σας την, κατά τον Περικλή, πατέρα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, ρήση  «μια πολιτεία, άμα ως σύνολο στέκεται γερά (ξύμπασαν ορθωμένην), αποβαίνει χρησιμότερη για τους πολίτες, παρά ένας - ένας οι πολίτες χωριστά ευημερούν και η ίδια ως σύνολο καταρρέει».

Καλή δύναμη και καλή ψήφο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου