Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Το «παραμελημένο» πάρκο της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ


Η πλημμελής καθαριότητα και η απαράδεκτη αδιαφορία αναφορικά μ' αυτήν που υπάρχει στο πάρκο της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου και ειδικά στις δύο παιδικές χαρές που παίζουν εκατοντάδες παιδάκια καθημερινά, είναι εμφανής από πρόσφατες φωτογραφίες τριών υπερχειλισμένων κάλαθων απορριμμάτων που παραθέτουμε.


Μάλιστα, μερικά εκ των σκουπιδιών αυτών βρίσκονται ενίοτε πεταμένα μέσα στην αμμοδόχο που παίζουν νήπια και μικρά παιδάκια!

Παίζουν, δηλαδή, μέσα στα σκουπίδια λόγω της ανικανότητας των υπαλλήλων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς να παρέχουν υπηρεσίες καθαριότητας για τις οποίες πληρώνονται από την φορολόγηση και τα δημοτικά τέλη των Δημοτών της Κηφισιάς.

Όπως πληροφορούμεθα,  η αδιαφορία του Δήμου έναντι του πάρκου έχει και μια άλλη πτυχή! Αυτή της συστηματικής πρόκλησης βλάβης στα εμπορικά συμφέροντα του κ. Γρηγόριου Γούσιου που έχει αναλάβει τη διαχείριση του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πάρκο της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ο κ. Γούσιος παρέλαβε ένα εγκαταλελειμμένο χώρο και το μετέτρεψε σε ένα ευπρεπές κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο χαίρονται οι Δημότες της Κηφισιάς.

Τελευταία όμως, ο Δήμος προξενεί συστηματικά βλάβη στην επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Γούσιου είτε δια της πλημμελούς παροχής υπηρεσιών καθαριότητας στους γύρω χώρους είτε δια της συσκότισης που επικρατεί στο πάρκο με αποτέλεσμα να μην πηγαίνουν Δημότες ούτε στο πάρκο ούτε στο cafe-κατάστημα που διαχειρίζεται ο κ. Γούσιος.....παρόλο που ο Δήμος Κηφισιάς εισπράττει δυσανάλογα υψηλό μηνιαίο μίσθωμα για τη διαχείριση του καταστήματος από τον ίδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου