Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συναυλία Αγάπης στο Παλλάς!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά διοργανώνει η Λέσχη Lions και το ελληνικό τμήμα του διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού  Lifeline, που ίδρυσε η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Γιουγκοσλαβίας.

O Γιώργος Περρής, η Ελπίδα Βάπτισμα, η πριγκίπισσα Αικατερίνη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Πέμυ Ζούνη, και η Κ.Κωνσταντά.

Σε μια συναυλία αγάπης λοιπόν, όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη τύπου, που θα γίνει στο Παλλάς στις 2 Απριλίου 2012 στις 20.00 θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιώργος Περρής, η Πέμυ Ζούνη, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Αλίκη Καγιαλόγλου, η Ελένη - Λυδία Σταμέλλου και η καταξιωμένη Σέρβα σοπράνο Jadranka Jovanovic. 

Τα εισιτήρια αρχίζουν από 30 - 60€.  Την εκδήλωση που θα τελεί υπό την αιγίδα και την παρουσία του πρίγκιπα Αλέξανδρου και της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Γιουγκοσλαβίας, θα τιμήσει και η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ιρλανδή Betty Williams.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον Διεθνή Οργανισμό Αλληλεγγύης για Παιδιά   WCCCI - πρόεδρος του οποίου είναι η κ. Williams,  αλλά και για τη δημιουργία της πρώτης Τράπεζας Οφθαλμών (για μεταμοσχεύσεις) στην Ελλάδα, πρωτοβουλία των Lions.

Το πάνελ των ομιλητών: Κ. Κωνσταντά, Κώστας Σαμαράς, Ελπίδα Βάπτισμα, Ζήσης Μπουκουβάλας, πριγκίπισσα Αικατερίνη, Γρηγόρης Βαλτινός, Πέμυ Ζούνη και Γιώργος Περρής.

Στη συνέντευξη τύπου εκτός των καλλιτεχνών, παραβρέθηκε η πριγκίπισσα Αικατερίνη,  η διοικητής των Lions Ελπίδα Βάπτισμα ,  ο γιατρός Κ. Σαμαράς , η Ε. Κωνσταντά των Lions και ο πρόεδρος της Lifeline Hellas πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας.

Με συγκινητικά λόγια μίλησε για την πατρίδα της η Ελληνίδα πριγκίπισσα Αικατερίνη που δήλωσε παρούσα και στις σημερινές δύσκολες στιγμές.

Η Διεθνής Οργάνωση Λεσχών Lions - που ιδρύθηκε το 1917 από έναν ασφαλιστή τον Melvin Jones - είναι η μεγαλύτερη ανθρωπιστική οργάνωση στον κόσμο , έχει μόνιμη έδρα στον ΟΗΕ εκπροσωπώντας τις μη κυβερνητικές οργανώσεις και πρωταρχικός σκοπός της είναι η διατήρηση της όρασης. Υπάρχουν δε 64 Λαϊονικές Τράπεζες Οφθαλμών παγκοσμίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου