Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ο κύριος «Αγάπη»!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και για λίγες παραστάσεις, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο Θέατρο Γκλόρια, ανεβαίνει το έργο "Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE", που γράφτηκε το 1997 από την Αγγλίδα Karoline Leach, σε μετάφραση Γιώργου Βάλαρη, σκηνοθετημένο από την Λίλλυ Μελεμέ, με τους Νίκο Ψαρρά και Νικολέτα Βλαβιανού.

«Ο Μυστηριώδης Mr. LOVE» «είναι μια αριστουργηματική μαύρη κομεντί λεπτών ψυχολογικών αποχρώσεων και μεταμορφώσεων, με σπινθηροβόλο, καυστικό χιούμορ και καθηλωτική ατμόσφαιρα»,  έγραψε η σκηνοθέτης Λίλλυ Μελεμέ.

Αν και γραμμένο το 1997, το έργο μας ταξιδεύει 100 χρόνια πριν, στο Λονδίνο των αρχών του 20ου αιώνα, για να μας διηγηθεί  μια απίστευτα διασκεδαστική και ταυτόχρονα βαθιά συγκινητική ερωτική ιστορία ενός αταίριαστου ζευγαριού.

Μια ιστορία που ισορροπεί επικίνδυνα στην κόψη του ξυραφιού, με έντονα στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και απροσδόκητες ανατροπές που κόβουν την ανάσα.

Ο Τζωρτζ Λαβ, ο μυστηριώδης γόης του τίτλου, ως επαγγελματίας εραστής σαγηνεύει με μοναδικό τρόπο απελπισμένες πλην ευκατάστατες γυναίκες, τις παντρεύεται και τους προσφέρει μια ονειρεμένη πρώτη νύχτα γάμου και την αμέσως επόμενη ημέρα τις εγκαταλείπει αφού πρώτα έχει αρπάξει όλα τα χρήματά τους.

Μία  τυχαία συνάντηση με μια ασήμαντη καπελού την Αδελαϊδα, η οποία όμως φοράει ένα σημαντικής αξίας κόσμημα, ανατρέπει και διαταράσσει τις ισορροπίες του, με αμείωτη ένταση και σασπένς, με έκβαση που παραμένει αμφίρροπη, κυριολεκτικά, μέχρι τα τελευταία λεπτά.  

Δευτέρα ώρα 09.15μμ - Τρίτη ώρα 08.00μμ.

Γενική είσοδος 16 ευρώ / άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου