Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Παρουσίαση βιβλίου της κ. Ιωάννας Σουλιώτη!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο stylish bar-restaurant «Cash» των βορείων προαστίων έγινε η παρουσίαση της πρώτης έκδοσης του βιβλίου «To βιβλίο του στυλ» της κ. Ιωάννας Σουλιώτη που προλόγισε  η συγγραφέας και ο γνωστός σχεδιαστής κ. Βασίλης Ζούλιας. «Το βιβλίο του στυλ» αφορά την μόδα και την ομορφιά των τελευταίων 100 χρόνων και την σχέση τους με την σύγχρονη Ελληνίδα.

Βασίλης Ζούλιας, Ζωή και Γιάννης Κωνστανταρόπουλος,
Ιωάννα Σουλιώτη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρονται οι πρωτοπόροι, στον τομέα τους και την εποχή τους, σχεδιαστές και οι τάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και χωρίζεται σε δύο ενότητες.

Στην πρώτη, η αναγνώστρια πληροφορείται για τις τάσεις που σηματοδοτούν την κάθε δεκαετία από το 1900-2010 , ενώ στη δεύτερη υπάρχουν  συμβουλές για το πως θα «χτίσει» την σωστή γκαρνταρόμπα ανάλογα με το lifestyle της, την καθημερινότητα της και τον σωματότυπο της.

Η Ρένα Σπηλιοπούλου με την αδελφή της Μαρία Μπαρμπαλιά

Ηigh light της βραδιάς όταν οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν να βάλουν την δικιά τους πινελιά του στυλ δημιουργώντας ένα φόρεμα από διαφορετικά design υφασμάτων (πουά, φλοράλ, καρό, πτι καρό, κλπ) σε μια haute couture κούκλα του γαλλικού οίκου Stockman που παραχώρησε ο σχεδιαστής. 

Η κ. Ιωάννα Σουλιώτη φορούσε μια υπέροχη δημιουργία του κ. Βασίλη Ζούλια ενώ το make-up και το hair style της επιμελήθηκε ο κ. Πάνος Καλίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου