Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στο 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν, την περασμένη Τετάρτη,  τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές.


Με ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά με.....επτά Βασιλόπιτες εμφανίστηκαν οι κυρίες Αναγνώστου Κατερίνα  και Γιαννιού Τατιάνα στο «Λύρειον Διδακτήριον» όπου στεγάζεται το 2ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.  Έτσι κάθε τμήμα έκοψε τη δική του Βασιλόπιτα και  οι εκπαιδευτικοί τη δική τους!  

Οι τυχεροί μαθητές για αυτή τη χρονιά είναι: από το Α1 Γαζής Κυριάκος, Α2 Σιδεράς Σάκης, από το Β1 είχαμε δύο τυχερές την Κουκουμέλα Κωνσταντίνα και Κουκουράκη Νικολίνα,  το φλουρί έπεσε ακριβοδίκαια στη μέση!!....από το Β2 Ρέτσι Γκεσάντα, Γ1 Αλεξίου Δημήτρης και από το  Γ2 Ρεκούμης Αλέξανδρος.


Από τους εκπαιδευτικούς το φλουρί έπεσε στη φιλόλογο κ. Γρίτσαλη Ανθή.

Οι κυρίες Αναγνώστου Κατερίνα Πρόεδρος του Συλλόγου  και Γιαννιού Τατιάνα αναπληρωματικό μέλος μοίρασαν χρηστικά δώρα στους τυχερούς μαθητές και από ένα αναμνηστικό δώρο σε όλους τους εκπαιδευτικούς!!


Μαθητές και εκπαιδευτικοί ευχαριστούμε όλα τα νεοεκλεγμένα και δραστήρια μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας , που από την πρώτη στιγμή έδειξαν  με μια σειρά από ενέργειες τις προθέσεις τους να δουλέψουν και να προσφέρουν αναπληρώνοντας εθελοντικά το έργο που το κράτος θα έπρεπε να μεριμνά.

Η σύμπνοια, ο σεβασμός, η συμμετοχή και η συνεχής επαφή μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων θα αποδώσουν όλα αυτά, που οραματιζόμαστε για το σχολείο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου