Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η σύζυγος του κ. Μ. Κεφαλογιάννη και οι «συμπτώσεις» στη λίστα Λαγκάρντ!

Για την αντιγραφή ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Για να δούμε λίγο ΠΩΣ το όνομα της συζύγου του κ. Κεφαλογιάννη, κ. Graziella Grollo, αναφέρεται 4 φορές στην «λίστα Λαγκάρντ» με τα 2058 ονόματα Ελλήνων πολιτών που διατηρούσαν λογαριασμούς στην ελβετική τράπεζα HSBC.


Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης λοιπόν, είναι παντρεμένος με την κυρία Graziella Grollo. Τους πάντρεψε σε μία σεμνή τελετή στο φανάρι, ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ενώ κουμπάρος ήταν ο ευεργέτης της Νέας Δημοκρατίας, ο άνθρωπος που την απάλλαξε από την «τυραννία» Καραμανλή, ο ευπατρίδης Δημήτρης Κοντομηνάς.


Κάπου εδώ αρχίζουν οι διαβολικές «συνωνυμίες» στην λίστα.   

Στη θέση 128 της λίστας των Ελλήνων καταθετών, υπάρχει το ίδιο όνομα. Graziella Grollo, ένα κατά τα άλλα εξαιρετικά συχνό όνομα στην......Ελλάδα!



Στο Π. Ψυχικό, στο Π. Φάληρο, όπως και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας υπάρχει και μία Graziella Grollo που ασχολείται με επιχειρήσεις. Αλίμονο εάν όλες αυτές ήταν σύζυγοι του κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη!


Οι «συνωνυμίες» όμως δεν σταματούν εδώ. Η μητέρα της κ. Grollo ονομάζεται κ. Ρεγκίνα Abouaf από το όνομα του συζύγου της. Το ίδιο όνομα υπάρχει στην λίστα, όχι απλώς μία.....αλλά δύο φορές!




Οι φοβερές «συμπτώσεις» συνεχίζονται. Η κ. Abouaf έχει και αυτή μία μαμά, και εντελώς συμπτωματικά, γιαγιά της κυρίας Graziella Grollo. Την κ. Κουμανιώτη Ελένη Σαφρά. Εντελώς «συμπτωματικά» βρίσκεται και εκείνη στη λίστα.


ΛΕΓΕΤΑΙ πως τα ποσά που είχαν καταθέσει στην HSBC η σύζυγος, η πεθερά και η μαμά της πεθεράς του κ. Κεφαλογιάννη υπερβαίνουν το 1 δις ευρώ!!

Μετά από αυτές τις διαβολικές «συμπτώσεις» μυθικών ποσών και «σατανικών» συνωνυμιών, η κυβέρνηση και το κοινοβούλιο αποφάσισαν να ρίξουν άπλετο....φως και επέλεξαν τον Γ.Γ. της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη ως μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής.....που διερευνά την λίστα Λαγκάρντ!

Τώρα μπορείτε να είστε ήσυχοι πως οι «συμπτώσεις».....θα πάψουν και θα λάμψει από αλήθεια ο τόπος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου