Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Αλλαγή Προέδρων στα Κοινοτικά Συμβούλια Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας!

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΤΣΙΟΜΠΑΝΗΣ

Υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς ο κ. Σταύρος Παπαδάκης με επιστολή του προς το Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Χιωτάκη η οποία και έγινε αποδεκτή, παραχωρώντας τη θέση του στον επόμενο εκλεγμένο σύμβουλο.
Στην επιστολή παραίτησης του ο κ. Σταύρος Παπαδάκης αναφέρει: «Σεβόμενος την πολιτική απόφαση του συνδυασμού μας με την οποία είχαμε συμφωνήσει ότι η θητεία του προέδρου θα είναι διετής και χωρίς να κάνω χρήση του νόμου 4071/2012 που με ορίζει μέχρι το τέλος της Δημοτικής Θητείας, παρακαλώ όπως δεχτείτε την παραίτηση μου από τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς. Θα συνεχίσω να προσφέρω στην Κηφισιά και να αγωνίζομαι για τα προβλήματα της από τη θέση του τοπικού συμβούλου».  

Νέος Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσιλιγκίρης, δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλος της πλειοψηφίας ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστώ το Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Χιωτάκη για την τιμή που μου έκανε. Προσωπικά δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του».

Αλλαγή Προέδρου πραγματοποιήθηκε και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Νέας Ερυθραίας. Ο κ. Αντώνης Ξενάκης λόγω λήξης της θητείας του παραχώρησε τη θέση του στον κ. Γεώργιο Αγουρίδα δεύτερο σε σταυρούς προτίμησης σύμβουλο της πλειοψηφίας αφού η κ.  Χρυσούλα Αγουρίδα.....δεν αποδέχθηκε τη θέση!

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Χιωτάκης ευχήθηκε στους νέους Προέδρους καλή επιτυχία στο έργο τους.

1 σχόλιο:

  1. Μή!!! Όχι, Σταύρο!! Αρκετά "προσέφερες" και "αγωνίστηκες" για την Κηφισιά. Δεν αντέχουμε άλλο!!! Τόση "προσφορά" και "αγωνιστηκότητα" δεν την αντέχει ο τόπος μας. Να μείνει και κάτι όρθιο. Να πας σπίτι σου. Άσε, τα κοινά δεν είναι για σένα βρε παιδάκι μου. Καλή δίαιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή