Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολιτείας.....τίμησε τον κ. Χιωτάκη!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Πολιτείας, που έλαβε χώρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, το Δ.Σ. του Συλλόγου ΤΙΜΗΣΕ τον κ. Χιωτάκη παρόλο που.....είχε ήδη προσφύγει εναντίον μελών του Συλλόγου για την απόφασή τους να καταφύγουν στην Περιφέρεια για να ακυρώσουν απόφαση της κατασκευής υδατοδεξαμενής στην Πολιτεία!
Τον τελευταίο καιρό ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολιτείας πληροφορεί τους κατοίκους της Πολιτείας με ενημερωτικές επιστολές σχετικά με διάφορα καυτά «θέματα» που οδηγούν στην υποβάθμιση την ποιότητα ζωής της περιοχής όπως π.χ.  

- Η μεταφορά της σημερινής υδατοδεξαμενής και κατασκευή νέας στην αναδασωτέα περιοχή που ο Συνεταιρισμός είναι κύριος ποσοστού 8% εξ αδιαιρέτου....προκειμένου να οικοπεδοποιηθεί ο «απελευθερωμένος» κοινόχρηστος χώρος της υπάρχουσας και να «πουληθεί» από τον Συνεταιρισμό!!

- Η εγκατάσταση στην κεντρική πλατεία της Πολιτείας στο χώρο του πρώην Belle Helene γνωστής αλυσίδας κέντρων διασκέδασης Κ.Υ.Ε. MERCEDES. 

- Η Κανονιστική Απόφαση για τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ή Κ.Υ.Ε. Γιατί π.χ. η Κανονιστική για τα Κ.Υ.Ε. δεν έχει ακόμη τεθεί σε ισχύ;;

- Ιδιοκτησιακό καθεστώς κοινοχρήστων χώρων και καταστημάτων Πολιτείας. Γιατί π.χ. ο Συνεταιρισμός λειτουργεί μέχρι σήμερα το δίκτυο ύδρευσης και ενοικιάζει τα κέντρα διασκέδασης που λειτουργούν μέσα σε κοινόχρηστους χώρους πρασίνου;;

Παρόλες όμως τις συνεχείς παρεμβάσεις του Συλλόγου προς τις Δημοτικές Αρχές, τα εν λόγω θέματα δυστυχώς παραμένουν άλυτα.....λόγω διαφόρων σκοπιμοτήτων.

ΔΙΑΙΡΟΤΏΜΕΘΑ, αν τελικά ο Δήμος κερδίσει την προσφυγή του, μαζί με τον Συνεταιρισμό «φάντασμα» τον οποίο υποστηρίζει.....του χρόνου ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολιτείας θα τιμήσει ξανά τον κ. Χιωτάκη;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου