Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Με τη ματιά της Τίνας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

O Fawaz Gruosi ιδρυτής του οίκου κοσμημάτων de GRISOGONO  με την κόρη του Violetta, στα 60α γενέθλιά του με θέμα «Είμαι σέξι και το ξέρω»,  που γιόρτασε στο Porto Cervo στην Costa Smeralda στη Σαρδηνία, στο κλαμπ Billionaire, με χορευτές ταχυδακτυλουργούς, τραγουδιστές .

Για το γεγονός διοργάνωσε δυο εκθέσεις με κοσμήματα μια στο πολυτελές ξενοδοχείο Calla di Volpe και μια στην μπουτίκ του στο Porto Cervo.   
 
Η πρόσκληση απαιτούσε οι καλεσμένοι να φορούν άσπρα ή σε χρυσαφί αποχρώσεις ρούχα.

Ο εορτάζων με την «μούσα» του και επίσημη καλεσμένη της βραδιάς Irina Shayk, που έλαμπε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια και σμαράγδια μπριολέτ και ασορτί δακτυλίδι με λευκά διαμάντια και σμαράγδια.

Ο μπιλιονέρ Φλάβιο Μπριατόρε με τη γυναίκα του Ελιζαμπέττα.

Ο Σταύρος Νιάρχος με την Εύα Καβάλι.

David Furnish, Naomi Watts, σερ Elton John (και οι τρεις με κοσμήματα Chopard)  στον ετήσιο φιλανθρωπικό χορό White Tie και Tiara Ball που διοργανώνει στο κάστρο του στο Old Windsor ο σερ της μουσικής, σε συνεργασία με την  Chopard.

Σερ Elton John & Shirley Bassey με δημιουργίες Chopard.

Ο γοητευτικός Cotton Hanes με ρολόι Chopard.

Ο Harvey Weinstein με την  πρόεδρο της Chopard  Carolin Scheufele στο πάρτι της Chopard  σε μια φανταστική βίλα στις Κάνες, για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τον κόσμο του σινεμά , στην ταινία  Killing Them Softly της The Weinstein Company.

Ο Brad Pitt πρωταγωνιστής του φιλμ, με την Carolin Scheufele.

Η Carolin Scheufele με τον Ray Liota και Georgina Chapman της ταινίας.

Και η Kylie Minogue στο πάρτι.

Και μην παρεξηγηθείτε που γράφω για τους ξένους VIP’S billionaires, γιατί αυτοί τουλάχιστον δεν γλεντάνε παλαβά, όπως οι δικοί μας που σε συναυλία της Μυκόνου πέταγαν στον αέρα αστακούς, κατανάλωσαν λίτρα βότκας και πλήρωσαν των μπροστινό καναπέ 4.000€., τη στιγμή που βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού! Αλλά θα πείτε αφού δεν έχουμε επίγνωση σαν λαός.......έχουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου