Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Το φιλί της Λεονόρας!


Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρία και μια τεχνογνωσία δοκιμασμένη μέσα από την υλοποίηση πολυάριθμων παραστάσεων, ο θίασος L’avant-scène opéra προτείνει μια καινούργια παράσταση όπερας:

«Il Bacio di Leonora / Το Φιλί της Λεονόρας» σε λιμπρέτο και  μουσική  του Yves Senn.  Το έργο  θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 18 και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012, στις 21:00 στο Θέατρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης.


Μια ομάδα ατόμων, ένας μικρόκοσμος - εικόνα της κοινωνίας, συγκεντρώνεται σε ένα έρημο μέρος με στόχο την αναζήτηση του Φιλιού της Λεονόρας. Η ιστορία αφηγείται την αναγκαστική συνάντηση ανθρώπων  που προέρχονται από διαφορετικούς ορίζοντες.

Με μια διανομή που αριθμεί  τους τριάντα ερμηνευτές (τραγουδιστές, χορωδούς, χορευτές και ηθοποιούς), μια ορχήστρα επτά μουσικών, με δέκα τεχνικούς και με την υλικοτεχνική και διοικητική υποστήριξη δέκα επιπλέον ατόμων, η L’avant-scène opéra έχει ξεκινήσει τις πρόβες της από το Νοέμβριο του 2011 στο Θέατρο του Colombier (Ελβετία), έδρα της εταιρίας.  

Ο Yves Senn ιδρυτής της L’avant - scène opéra είναι κάτοχος τεσσάρων πανεπιστημιακών πτυχίων και για το  «Il Bacio di Leonora / Το Φιλί της Λεονόρας» , κέρδισε το βραβείο Prix BCN Culture 2010.

Εισιτήρια: 10€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου