Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η εκτίμηση του Αντιδημάρχου κ. Κύρλου....για τις «οικονομικές επιδώσεις» του τέως Δήμου Ν. Ερυθραίας!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Κατά την διάρκεια της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης 11/07/2012, σε απάντηση της κ. Συνοδινού η οποία αναφέρθηκε στις κακοτεχνίες των  ποδηλατοδρόμων της Ν.  Ερυθραίας και κατήγγειλε ότι η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Ν. Ερυθραίας λόγω ανεπάρκειας, παραλείψεων και παρατυπιών  άφησε χρέος 4,5 εκατ. ευρώ........επιτεθήκατε Αντιδήμαρχε κ. Κύρλο, στην επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πόλη Φως», χαρακτηρίζοντας τα όσα καταλόγισε στην προηγούμενη Διοίκηση ανήθικα!


Συγκεκριμένα είπατε: «ότι η κ. Συνοδινού τα λεει αυτά γιατί η κ. Ταμβάκη δεν συνεργάστηκε προεκλογικά μαζί της. Η κατηγορία είναι ανήθικη και το άνοιγμα που είχε ο Δήμος Ν. Ερυθραίας ήταν μόνο 250.000,00 ευρώ! Η Δήμαρχος κ. Ταμβάκη είναι η πιο πετυχημένη και τα έργα της είναι εκεί. Οι ποδηλατοδρόμοι  είναι πληρωμένοι»......και καλέσατε την κ. Α. Συνοδινού να ανακαλέσει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο χαρακτηρισμός σας κ. Αντιδήμαρχε δεν συνάδει με την πραγματικότητα η οποία είναι εντελώς διαφορετική!  

ΕΙΣΗΓΟΥΜΕΘΑ να φρεσκάρετε την μνήμη σας διαβάζοντας το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας με τίτλο «Η «ζημιογόνος» θητεία της Δημάρχου Βασιλικής Ταμβάκη» το οποίο αναρτήθηκε  την Δευτέρα στις 16/01/2012!....πατώντας εδώ....

Δεν πρέπει να ΕΠΑΙΡΕΣΤΕ, Αντιδήμαρχε κ. Κύρλο, που η κ. Ταμβάκη παράδωσε το 2010 ένα Δήμο με (1) χρέος ύψους 8.434.699,03 ευρώ σε δάνεια και υποχρεώσεις από παρελθόντα οικονομικά έτη, (2) ζημιογόνες χρήσης κάθε χρόνο που διόγκωσαν επικίνδυνα το «άνοιγμα» του Δήμου στο ύψος των 4.363.506,99 ευρώ!.....και όχι 250.000,00 ευρώ όπως διατείνεστε!

ΠΩΣ μπορεί κ. Αντιδήμαρχε η Δήμαρχος κ. Ταμβάκη να είναι η πιο πετυχημένη και τα έργα της να είναι εκεί!....όταν οι ζημιογόνες οικονομικές «ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ» του Δήμου Νέας Ερυθραίας, κατά την διάρκεια της θητείας της κ. Ταμβάκη, είχαν πράγματι την «ΤΙΜΗΤΙΚΗ» τους!....αφήνοντας ένα «ανεξίτηλο ορόσημο» στην δημαρχία της!

ΕΠΑΝΗΛΗΜΜΕΝΩΣ, κατά την διάρκεια διαφόρων συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς το 2012, εγκρίθηκαν διάφορες «δαπάνες» για να καλυφθούν οφειλές / παρατυπίες / παραλήψεις κτλ. του τέως Δήμου Νέας Ερυθραίας ύψους αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Εάν δεν τις γνωρίζετε κ. Αντιδήμαρχε, πολύ ευχαρίστως η εφημερίδα μας να σας τις κοινοποιήσει!.....ή ρωτήστε καλύτερα τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής να σας πληροφορήσουν σχετικά!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ  κ. Αντιδήμαρχε μάλλον εσείς θα πρέπει να «ανακαλέσετε» δημόσια τα όσα ανυπόστατα χαρακτηρίσατε ανήθικα......διότι όπως πολύ σωστά η κ. Μουστάκη διερωτήθηκε πως μπορεί η «κριτική» για το δημόσιο συμφέρον να βαφτίζεται «ανηθικότητα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου