Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αξιοθρήνητο....το συντριβάνι της Πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου στην Κηφισιά!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Είναι προφανές ότι όχι μόνο είναι απαράδεκτη για την Κηφισιά η εικόνα της εγκατάλειψης του συντριβανιού στην Πλατεία Ηρώων του Πολυτεχνείου αλλά επιπλέον είναι απαράδεκτη για την παρούσα Δημοτική Αρχή η εικόνα της κακής συντήρησης / διαχείρισης  «τόπων»  όπου συχνάζουν Δημότες με τα παιδιά τους για να περάσουν ευχάριστα και χαλαρά σε ένα ωραίο περιβάλλον!


Πριν τις Δημοτικές εκλογές η Υπηρεσία Προβολής του Δήμου έκανε πολύ καλή προεκλογική -  ψηφοθηρική  δουλειά! Δαπάνησε πέραν των 50.000,00 ευρώ για να λειτουργήσει το συντριβάνι  στην Πλατεία Ηρώων του Πολυτεχνείου με εντυπωσιακούς φωτισμούς και πίδακες! 

Το «πανάκριβο» συντριβάνι και η λίμνη της πλατείας είναι άνυδρος βούρκος.

Σήμερα, δυστυχώς,  βλέπουμε εικόνες  πλήρους εγκατάλειψης και δυσωδίας  που δεν θυμίζουν σε τίποτα το προεκλογικά φωτισμένο και ακριβοπληρωμένο συντριβάνι της πλατείας! 



Πληροφορούμεθα ότι η συντήρησης γενικά των σιντριβανιών του ενιαίου Δήμου Κηφισιάς, εδώ και αρκετό καιρό, από την εταιρεία FONTANA FOUNTAINS Α.Ε.Β.Ε. είναι «ανύπαρχτη», λόγω τεχνοοικονομικών διαφορών της με τον Δήμο Κηφισιάς! 

Κατά συνέπεια, η μεγάλη «αδιαφορία» και ως εκ τούτου η «αναβλητικότητα» των αρμόδιων Αιρετών του Δήμου να βρουν «λύση» για την προληπτική συντήρηση του σιντριβανιού που πληρώθηκε από τους Δημότες για να το απολαμβάνουν οι Δημότες και τα παιδιά τους.....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ......μέχρι τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου