Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τα εν ΔΗΜΩ....εν ΟΙΚΩ!.....της Τακτικής Συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέας Ερυθραίας.

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
 
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Ερυθραίας συνήλθε την Δευτέρα 12/12/2011 στις 07.00μμ υπό την Προεδρία του κ. Α. Ξενάκη στην αίθουσα του κτηρίου της Σπύρου Λούη & Πίττα.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με παρόντα «5» από τα «9» τακτικά μέλη, η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι «4» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην πρόσκληση με Α.Π. 54889 ημερομηνίας 08/12/2011.

Σημειώνω χαρακτηριστικά τα ακόλουθα.... 

1. «Αίτημα κατοίκων για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Εθν. Αντίστασης της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Ερυθραίας».

Απορρίπτεται, ωστόσο οι περισσότεροι σύμβουλοι είναι υπέρ της εισήγησης να σταλεί το θέμα στον μελετητή για να δοθούν επίσημες προτάσεις, και στο γραφείο μελετών της Tεχνικής Yπηρεσίας του δήμου για την διαμόρφωση των πεζοδρομίων!

2. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 73 και Βάρναλη στο Ο.Τ. 14 της ΧΑΜΑΤΟ ΛΑΪΛΑ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ». Εγκρίνεται.

3. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου αρ. 167, Ν. Ερυθραία στο Ο.Τ. 9 της εταιρείας ΓΙΩΤΗ ΑΘ. & ΣΙΑ Ε.Ε.». Εγκρίνεται.

4. «Προέγκριση ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ επί της οδού ΑΝΑΚΡΕΟΝΤΟΣ 14-16 & ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 37-39 στο Ο.Τ. 16 της ΖΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ». Εγκρίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου