Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ζήστε «ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ»!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Από τις 18 Δεκεμβρίου 2011 έως τις 15 Ιανουαρίου 2012 , κάθε επίσκεψη στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και στο Κέντρο ΓΑΙΑ γίνεται μία μαγική εμπειρία.

Οι Γιορτές στο Μουσείο ( www.giortesstomouseio.gr ), μία σειρά από εκδηλώσεις και θεάματα εορταστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα ταξιδεύουν μικρούς και μεγάλους σε έναν τόπο μοναδικό γεμάτο χαρά και νέες εμπειρίες.

Μουσικές παραστάσεις, πρωτότυπες περιηγήσεις στους χώρους του Μουσείου, puppet theater, story telling με ηθοποιούς να ερμηνεύουν τους μύθους του Αισώπου και με τη συμμετοχή των παιδιών, παιδότοπος με δημιουργική απασχόληση, όπου οι γονείς θα μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους για όλες τις ώρες, εκπαιδευτικά εργαστήρια για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά κ.ά.


Ακόμη, για πρώτη φορά οι Τέσσερις Εποχές του Vivaldi συνδυάζοντας εικόνα και ήχο παρουσιάζονται στο Αμφιθέατρο του Κέντρου ΓΑΙΑ με έναν μοναδικό, ανεπανάληπτο τρόπο, μετατρέποντας την παράσταση σε βιωματική εμπειρία.

Ο γνωστός Σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος επιμελείται το menu με υγιεινά και πεντανόστιμα γεύματα.

Γιορτές σημαίνει δώρα. Δώρα ξεχωριστά για κάθε ηλικία θα μπορούν να επιλέξουν οι επισκέπτες στο κατάστημα του Μουσείου.

Φυσικά από ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ρεβεγιόν της παραμονής Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Σίγουρα μία πολύ ιδιαίτερη, ποιοτική και εναλλακτική πρόταση.

Η είσοδος είναι 10€ για παιδιά και νέους έως 18 ετών και 20€ για τους ενήλικες.  Για οικογένειες με 3 παιδιά υπάρχει πακέτο των 50€.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου