Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ιός της διαφθοράς……και στον Δήμο Κηφισίας!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 

Όπως αποκάλυψε το MEGA στις 24/12/2011….δείτε το σχετικό βίντεο.... κατά τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» που διέταξε ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, δύο Ανώτεροι Λειτουργοί του Δήμου Κηφισιάς εμφανίζονται να έχουν μεγάλα ποσά  στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Η ανακάλυψη προέκυψε μετά από άρση του τραπεζικού, φορολογικού και του χρηματιστηριακού απορρήτου και μάλιστα ανάμεσα σε 100 περιπτώσεις υπόπτων για υπόγειες συναλλαγές ανώτερων και ανώτατων κρατικών υπαλλήλων!


Συγκεκριμένα, σε προϊστάμενο διεύθυνσης της πολεοδομίας του Δήμου Κηφισιάς βρέθηκαν  500.000 ευρώ!.....ενώ σε προϊστάμενο του τμήματος  τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου  Κηφισιάς βρέθηκαν 900.000 ευρώ!


Όταν κλήθηκαν να δικαιολογήσουν τα ποσά……εμφάνισαν απίστευτες δικαιολογίες όταν μάλιστα οι μισθοί τους είναι συγκεκριμένοι από το Δήμο Κηφισιάς!

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ κ. Χιωτάκη τα σχόλιά σας, σχετικά με τις αποκαλύψεις του MEGA, με πολύ μεγάλο......ενδιαφέρον!!

ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ κ. Χιωτάκη ότι ήρθε η ώρα να θέσετε σε εφαρμογή τον  Ν.3852/2010  αρθ.61 παρ. 4 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)…..

«Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας της ζωής είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου»

Επεκτείνοντας το παραπάνω, προτείνουμε επίσης κ. Χιωτάκη.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ  ΚΗΦΙΣΙΑΣ (αφού εν δυνάμει μετέχουν ή θα μετάσχουν στις παραπάνω επιτροπές ή θέσεις)  να υποβάλουν την ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση, την οποία να δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου….ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΞΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ από τους Δημότες της Κηφισιάς!

1 σχόλιο:

  1. Ελέγξιμη διαφθορά στο Δήμο Κηφισιάς
    Βλ. σχόλιο του Μαρίνου Παπαδόπουλου σε http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150496527924449

    ΑπάντησηΔιαγραφή