Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Η καλοκαιρινή συλλογή γυαλιών!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η παρουσίαση της  «New Spring / Summer 2012 Eyewear Collections» από την LUXOTTICA HELLAS έγινε στο CASH, στην Κηφισιά!

Έλφη Αλεξανδρόγλου, Μανώλης Τζατζιμάκης της Luxottica, Λίλη Ξενάκη.

Σ αυτή τη fashion exclusive εκδήλωση,  παρευρέθησαν οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της μόδας. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Cash στην Κηφισιά, τις νέες προτάσεις για τον επόμενο χρόνο, μερικών από τους κορυφαίων Οίκους της εταιρείας, όπως Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Burberry, Persol, Oakley, Vogue και Ray-Ban, υπό τους ήχους του dj που ανέβασε τη διάθεση και να απολαύσουν το cocktail party που ακολούθησε.

Με τα καινούργια μοντέλα γυαλιών οι: Κυριάκος Μουρατίδης, Νίκη Κάρτσωνα και Αλέξανδρος Παρθένης.

Ανάμεσα στις συλλογές που ξεχώρισαν της Miu Miu, πρωτοποριακή και προκλητική, το παιχνιδιάρικο alter ego της Prada, ενός Οίκου συνώνυμου του στιλ και της αισθητικής.

Το «mix & match» της Dolce & Gabbana, με τη δαντέλα Σικελίας να συνδυάζεται με τα αγαπημένα της μοτίβα, τα animal prints και τα πουά και τα ζωηρά χρώματα από τη δεκαετία του 80 . Το έμφυτο British στιλ για τη συλλογή Burberry και η τεχνική δεξιότητα με Ιταλικό στιλ για την Persol.

Το ξεχωριστό αθλητικό στιλ για την Prada Linea Rossa και η αξεπέραστη λειτουργικότητα για την Oakley. Το glamour στιλ της Vogue Eyewear και τα μοναδικά iconic μοντέλα της Ray-Ban. Όλα τα μοντέλα ενθουσίασαν τους προσκεκλημένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου