Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Των Αδαμών τα γυρίσματα!

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ  ΝΟΜΠΙΛΑΚΗΣ

Μετά την καλοκαιρινή ραστώνη υποχρεωτικά τα κεφάλια κάτω και οργάνωση των όσων για τον Αύγουστο είχαν ξεχαστεί.

Λογαριασμοί, φόροι, σχολεία  κλπ, μας έχουν εξαντλήσει και μας ξεφόρτωσαν τις μπαταρίες, πριν προλάβουμε να πούμε «κιχ»!


Θαρρείς και οι κυβερνώντες να  θέλουν το κακό μας! Αν είναι δυνατόν! Και να και ο τοπικός μας σύλλογος, στις Αδάμες, για να μας ενημερώσει για τα όσα έγιναν μέσα στο καλοκαίρι!

Ακούστε και βγάλτε συμπέρασμα:

1. 16 νήπια έμειναν εκτός του νηπιαγωγείου της γειτονιάς. Γιατί;; Μα γιατί οι διοικούντες μας, εδώ και 7-8 χρόνια δεν φρόντισαν για την δημιουργία του Β΄ νηπιαγωγείου της περιοχής στον Γράμμο – Φοίνικα, παρά τις συνεχείς έγγραφες επισημάνσεις του συλλόγου.

2. Το λεωφορείο 523 μετέφερε την στάση του στην είσοδο της οδού Τροιζηνίας πάνω στην υπόγεια διάβαση!  Ναι, όπως σας αναφέρω και ταυτόχρονα όποιος το πάρει από τον ηλεκτρικό για να έλθει στις Αδάμες θα κάνει πρώτα τον γύρο της Ερυθραίας και μετά από 45 – 50 λεπτά θα φτάσει και στην γειτονιά.

Η «τρόικα» έβαλε και εδώ το χέρι της;; Μάλλον ο Δήμος θέλει οι Αδαμιώτες να γνωρίσουν τα νέα όρια του Δήμου. Γι΄ αυτό προτείνω να ζητηθεί η επέκταση του 523 και στην Εκάλη και τότε να πάμε καμιά 30αριά κάτοικοι «να πάρουμε τον Δήμαρχο βόλτα με το 523 μπας και καταλάβει τι τον βάζουν οι συνεργάτες του να δέχεται και να υπογράφει».

3. Δύο θέματα επαγγελματικών χρήσεων στην γειτονιά θα απασχολήσουν σε επόμενη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού ήταν θέματα στο προηγούμενο και ανεβλήθησαν,  που μάλλον δεν θα έπρεπε να συζητηθούν. Επαγγελματικές χρήσεις στην αμιγή κατοικία είναι συγκεκριμένες με διατάγματα και δεν μπορεί να καταστρατηγούνται από τον οποιοδήποτε Δημοτικό Συμβούλιο.

Γιατί σας προσγειώνω ανώμαλα;;

Μα γιατί μετά την κεντρική κυβέρνηση και η τοπική κυβέρνηση έχει τρελαθεί! Έτσι σήμερα οι Αδάμες, αύριο τα Αλώνια και μεθαύριο η Άνω Κηφισιά.......

Αφεντικά είμαστε......ότι θέλουμε κάνουμε!

Καλό φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου