Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Μουσικές Παρασκευές!

Γράφει  η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΌΥΛΟΥ

Αλλάζουν οι Παρασκευές στο  ΑΙΓΛΗ LOUNGE BAR RESTAURANT στο Κεφαλάρι, αφού προ ημερών εγκαινίασε τα celebrity Dj Fridays όπου κάθε Παρασκευή θα παίζουν μουσική celebrities από διάφορους χώρους και θα ανεβαίνουν στα decks σε μοναδικές guest Dj εμφανίσεις.

Το διαχρονικό CAFE ΑΙΓΛΗ στο Κεφαλάρι, πάντα πρωτοτυπεί και πραγματοποιεί τα πιο κεφάτα parties των βορείων προαστίων, όπως και κάθε Τετάρτη τις live ελληνικές βραδιές που έχουν γίνει ήδη το απόλυτο meeting point της περιοχής.

Ο Φώτης Συκλάς με την Εύα Δελλή και την Ανδρεανή Τσάφου.

Η ψυχή της ΑΙΓΛΗΣ στο Κεφαλάρι που δεν είναι άλλη από τον Φώτη Συκλά, εμπνεύστηκαν τις μοναδικές αυτές βραδιές όπου ο κόσμος αγάπησε από την πρώτη στιγμή και ήδη επικρατεί το αδιαχώρητο και κάθε Παρασκευή με όλο το Αθηναϊκό fashion crowd στις επάλξεις!

Σάννυ Μπαλτζή, Χάρης Βαφειάς, Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Έτσι λοιπόν αν θέλεις να συναντήσεις την Σάννυ Μπαλτζή σε ρόλο Dj ή τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Κώστα Γκρέκα ή τον Κώστα Φραγκολιά σε ρόλο barman και να διασκεδάσεις μαζί τους σε ένα εντελώς φιλικό περιβάλλον, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς κάθε Παρασκευή το ΑΙΓΛΗ LOUNGE BAR RESTAURANT και καλή διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου