Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Παρακολούθηση....της 3ης Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητα Ζωής με Α.Π.28785!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η Επιτροπή Ποιότητα Ζωής συνήλθε την  Τρίτη 29/06/2011 στις 09.00πμ υπό την Προεδρία του κ. Χιωτάκη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.


Αφού διαπιστώθηκε απαρτία με την παρουσία «5» τακτικών μελών η συνεδρίαση ξεκίνησε με την λήψη αποφάσεων επί «7» τακτικών θεμάτων που αναφέρονται στην  πρόσκληση ημερομηνίας 24/06/2011.

Συνεχίζοντας σημειώνω χαρακτηριστικά....

Θέμα 1. Λήψη απόφασης για σημειακή τροποποίηση συντελεστή δόμησης στο Ο.Τ. 96 και αναστολή εκδόσεως οικοδομικών αδειών για το ίδιο Ο.Τ. στην εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτου!.........και αφορά την τροποποίηση του συντελεστή δόμησης από 0,5 στο 0,6 και αναστολή εκδόσεως οικοδομικών αδειών........στην περιοχή του ΚΑΤ!

Τον λόγο πήρε ο κ. Βάρσος ο οποίος  αποδεχόμενος την εισήγηση αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της δυνατότητας εγκατάστασης του ΟΚΑΝΑ στο ΚΑΤ διότι....θα μολυνθεί η Κηφισιά από τους χρήστες!

Η κ. Μουστάκη διαφώνησε κάθετα με το σχόλιο του κ. Βάρσου λέγοντας ότι οι χρήστες δεν είναι μολυσμένοι αλλά ασθενείς!

Ο κ. Δήμαρχος σχολιάζοντας είπε ότι οι χρήστες μπορούν να πάνε σε ψυχιατρική μονάδα για να θεραπευθούν!........και εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην χορηγία μεθαδόνης!.....την οποία εισηγείται το ΟΚΑΝΑ! Στόχος μας, συνέχισε, είναι η προστασία της περιοχής Κηφισιάς!......για αυτό εισηγούμαι να ψηφισθεί η λήψης της εν λόγω απόφασης!

Η απόφαση εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία διότι η κ. Μουστάκη το καταψήφισε!

Θέμα 3,4 και 5. Αποδοχή δωρεάς δένδρων από διάφορους Δημότες!......βάσει παλαιάς απόφασης του Δ.Σ. της Κηφισιάς. Ο κ. Δήμαρχος εξήγησε......ότι σε περίπτωση που απαιτείται να κοπούν δένδρα σε μια οικοδομή, ο ιδιοκτήτης της οικοδομής είναι υποχρεωμένος να τα αντικαταστήσει στο διπλάσιο, με δένδρα ύψους 2 μέτρων, τα οποία ο Δήμος μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όπου δει! Και οι τρεις δωρεές έγιναν ομόφωνα αποδεκτές.

Θέμα 6. Η εισήγηση της Επιτροπής Προσκυρωτέων Εκτάσεων για την προσκύρωση τμήματος εμβαδού 3,36m2, ιδιοκτησίας Τζάνου Ιωάννη & Βαζάκης Ελένης......απεσύρθη!

Θέμα 7. Η εισήγηση της Επιτροπής Πολεοδομικών Θεμάτων που αφορά την εφαρμογή του Ν. 3843/2010 περί ημιυπαιθρίου..........αναφέρεται λεπτομερώς στην επιστολή του συλλόγου «ΚΗΦΙΣΟΣ»  τον Απρίλιο 2011, που διατυπώνει την  προσπάθεια «αλλαγής χρήσης» των υμιυπαίθριων του JUMBO και της Citibank σε περιοχές αμιγούς κατοικίας!......και ζητά οποιαδήποτε αίτημα «αλλαγής χρήσης» να βασίζεται πάντοτε στις πολεοδομικές διατάξεις  της περιοχής!

Μετά από ενδελεχή συζήτηση εγκρίθηκε ομόφωνα η αποδοχή της εισήγησης του συλλόγου «ΚΗΦΙΣΟΣ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου