Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Νέο προϊόν της GAEA!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Gaea, η κορυφαία εταιρεία υψηλής ποιότητας παραδοσιακών τροφίμων, καινοτομεί για ακόμα μια φορά και λανσάρει στη διεθνή κι ελληνική αγορά το νέο προϊόν, Ελιές Καλαμών & Θρούμπες Θάσου σε συσκευασία Snack Pack με στόχο τη δυναμική επαναφορά της ελιάς στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες.

Ι. Παπαδόπουλος, Άρης Κεφαλογιάννης, Κων. Καρυδιάς.

Η εκδήλωση για το επίσημο λανσάρισμα του προϊόντος πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στην Κηφισιά.

Στο πάνελ των ομιλητών οι κ.κ.  Μανώλης Πατεράκης, Κωνσταντίνα Τζια, καθηγήτρια του Εργαστηρίου, Δρ. Φραγκίσκος Γαΐτης, γενικός διευθυντής ΕΤΑΤ ΑΕ,  Άρης Κεφαλογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Gaea,  Αντωνία Τριχοπούλου, καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Διευθύντρια Συνεργαζόμενου Κέντρου Διατροφής Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Υγείας.

Δρ. Αντωνία Τριχοπούλου, Άρης Κεφαλογιάννης, Δρ.
Κων/να Τζία, Δρ. Φραγκίσκος Γαϊτης.

Γραπτό μήνυμα απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Στέφανος Κομνηνός.

Οι διακρίσεις και τα βραβεία της Gaea Snack Pack στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι πολλά. Εκτός από την επέκταση σε νέα προϊόντα, η GAEA θα πραγματοποιήσει μέσα στο 2011 νέα ανοίγματα σε νέες αγορές όπως  Ιταλία, Σουηδία και Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου