Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Εκδήλωση στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Φιλανθρωπική βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ για την ενίσχυση των σκοπών του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών "Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ".

Η βραδιά διανθίστηκε με επίδειξη μόδας του ιταλικού οίκου MISSONI με τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές δημιουργίες του.

Δημιουργία MISSONI

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Ιωάννης Φ. Δούκας  και η Εθνική πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεστε και πρόεδρος της "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ"  Κατερίνα Παναγοπούλου προσκάλεσαν μέλη και φίλους που ανταποκρίθηκαν όλοι.

Κατερίνα Παναγοπούλου με τον Ιωάννη Δούκα

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλει το Σωματείο "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ", για τη δημιουργία του Α' Κέντρου Διάγνωσης και Πρόληψης Υγείας Νέων Αθλητών στον ευρύτερο χώρο του Νοσοκομείου Γ.Ν.Ν.Θ.Α. "Η ΣΩΤΗΡΙΑ".

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου ενώ η Αννίτα Ναθαναήλ ανέλαβε να παρουσιάσει το σώου μόδας.  Οι δημιουργίες της κολεξιόν, με διάθεση ρομαντική και έντονη νοσταλγία για τα 70's, ενθουσίασαν με τους εξαίσιους χρωματικούς συνδυασμούς και τα αέρινα υφάσματα. 

Αννίτα Ναθαναήλ,  Κατερίνα Παναγοπούλου,  Ελένη Δούκα – Αννίτα Ναθαναήλ  

Ελένη Δούκα-Πατέρα και η Κατερίνα Παναγοπούλου, στους χαιρετισμούς τους, εστίασαν στην ιδιαίτερη αξία που έχει η προσφορά και η συμπαράσταση προς τους συνανθρώπους μας με πράξεις απλές αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικές, όπως η παρουσία σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου