Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΙnterSilver Gallery εγκαίνια!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 στις 19.30 εγκαινιάζεται το νέο  concept store InterSilver Gallery στη Κολοκοτρώνη 14, στην Κηφισιά και  είναι το πρώτο πιλοτικό κατάστημα   της InterSilver Karakatsanis και της οικογένειας Καρακατσάνη.


Η εταιρία ιδρύθηκε το 1968 και είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα στην εισαγωγή αργυρών ειδών και αντικειμένων .

Κατασκευάζει και αντιπροσωπεύει  για δεκαετίες γνωστές μονάδες παραγωγής από Ιταλία , Αγγλία και Ισπανία. Παράλληλα έχει την αποκλειστικότητα γνωστών Brands του εξωτερικού  και διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε  είδη δώρου με προσεγμένο αμπαλάζ,  (για γάμους, βαπτίσεις)  και αντικείμενα διακόσμησης.

Όσο για την κατηγορία art de la table συνεργάζεται με το γνωστό ιταλικό Οίκο Argenesi. Επιπλέον, διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία στο παιδικό δώρο ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του  οίκου Disney καθώς και με το δικό της  project - Brand baby bliss.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης της εταιρείας  δημιουργήθηκε, χτίστηκε και υλοποιήθηκε το νέο Concept store InterSilver Gallery με υψηλή αισθητική σε λιτές γραμμές, και με την φιλοσοφία boutique.

Στις ενέργειες που γίνονται για την καλύτερη και σωστότερη επικοινωνία του νέου concept προστέθηκε και η διοργάνωση event - εγκαινίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου