Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Λεπτές ισορροπίες σε καιρούς οικονομικής κρίσης! Συνέχεια....

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ  

Φαίνεται ότι τελικά επικράτησε η ιδέα να βρεθεί κάποια λύση.....για να λειτουργήσει το κατάστημα και να μην αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.  

Την Τρίτη το πρωί συναντήθηκαν στο Δημαρχείο οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας Μπαλάσκα Α.Ε. και του Δήμου προκειμένου να δουν πως μπορεί να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την σφράγιση του καταστήματος της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ «Μπαλάσκας» στην Νέα Ερυθραία. 


Οι δικηγόροι του Δήμου απεφάνθησαν ότι θα πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση με τις θέσεις στάθμευσης επί της Φλέμινγκ και Ελευθερίου Βενιζέλου και να αφαιρεθεί το παράνομο στέγαστρο του καταστήματος!  

Όταν γίνουν αυτά μπορεί η εταιρεία Μπαλάσκας Α.Ε. να καταθέσει πάλι αίτηση στο Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Ερυθραίας και να πάρει προέγκριση για να προχωρήσει η διαδικασία για την οριστική έγκριση λειτουργίας του καταστήματος και να ανοίξει κανονικά το Σούπερ Μάρκετ «Μπαλάσκας»! 

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΕΙΑΣ κ. Δήμαρχε  γιατί οι δικηγόροι του Δήμου δεν ζήτησαν, εκ των προτέρων, από την εταιρεία Μπαλάσκας Α.Ε. να κάνει τις ανωτέρω διευθετήσεις, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος,.....για να αποφευχθεί το σφράγισμα του καταστήματος και στην συνέχεια ο αναβρασμός που δημιουργήθηκε στην τοπική κοινωνία, στους εργαζόμενους  και στο Δημοτικό Συμβούλιο;; 

1 σχόλιο:

  1. Υπάλληλοι, άλλων καταστημάτων έλεγαν:
    "Δεν άντεχαν τα αφεντικά μας να δώσουν τα υπέρογκα ποσά που ζητούσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κλπ., όπως γίνεται με τα πονηρά Μπαρ(?) που παίρνουν άδειες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή