Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Βραδιά LIONS Αθηνών - Πολιτείας!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο Theoxenia Palace η τέχνη συνάντησε τη μόδα σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη από το δυναμισμό και τη προσφορά της Λέσχης LIONS Αθηνών - Πολιτείας.

Αννα Βεσολόφσκι, Βλάσσης Χολέβας, Τέντυ Γερουλάνου, Ελισάβετ Κιούλπαπα, Αλεξάνδρα Κούμπα.

Το φετινό φιλανθρωπικό Pre-Christmas Event των LIONS που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι είχε ως θέμα Art and Fashion 4 Life και ως μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας και της Ελληνικής Δράσης Αφρικής.

Τίτος Αντύπας, Τέντυ Γερουλάνου.

Το θέμα της βραδιάς ήρθε αυτούσιο από τα αντίστοιχα parties στη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι , τη Βαρκελώνη και το Λονδίνο προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα. Έργα 15 διάσημων ζωγράφων της χώρας μας:  Αλέκου Φασιανού, Γιώργου Γουναρόπουλου, Εριέττας Βορδώνη, Μανώλη Χάρου, Παύλου Σάμιου, Δημήτρη Μωραϊτίδη, Γιώργου Τσάτσου, Θεοδόση Δαυλού, Λύσανδρου Μητσοτάκη, Γιώργου Σταθόπουλου, Γιάννη Παπανελόπουλου, Έλενας Χειρδάρη, Νένας Κεβορκιάν , Ιόλης Ξιφαρά, Παύλου Χαμπίδη, εκτέθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν δημιουργίες του σχεδιαστή μόδας υψηλής ραπτικής Βλάσση Χολέβα, της Σύλιας Δραγούνη και της Βέρας Καλογεροπούλου με τη τεχνική Τableau Vivant την οποία σπανίως βλέπουμε στην Ελλάδα.

Κυριάκος Πεταλίδης, Θεοδόσης Δαυλός.

Τα μοντέλα έπαιρναν ειδικά σκηνοθετημένες πόζες, δημιουργώντας έναν "ζωντανό πίνακα" ο οποίος έφερνε σε απόλυτη αρμονία τα εντυπωσιακά ρούχα, με τη θεατρικότητα και τα σπάνια έργα των διάσημων ζωγράφων.

Τη συμπαράσταση στους σκοπούς της Λέσχης LIONS Αθηνών-Πολιτεία εξέφρασε και η Ελένη Πετρουλάκη σε σύντομο χαιρετισμό. Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισαν μέλη και φίλοι της λέσχης LIONS Αθηνών - Πολιτεία από τις σπουδαιότερες οικογένειες των Βορείων Προαστίων αλλά και του Λονδίνου οι οποίοι ταξίδεψαν ειδικά για τη βραδιά.

Ίλια ίβιτς, Ελένη Πετρουλάκη.

Αρκετές μάλιστα ήταν οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας οι οποίες αποφεύγουν τις κοσμικές εκδηλώσεις και παρ' όλα αυτά τίμησαν την εκδήλωση με τη παρουσία τους και ενίσχυσαν έμπρακτα το φιλανθρωπικό σκοπό.

Η βραδιά όμως δεν έμεινε εκεί αφού όταν η εκρηκτική χορευτική ομάδα Zumba με τη Μαρία Φερνάντα Ντε Αλβάρεζ Σερφάν έκανε την εμφάνιση της στο dance stage, οι καλεσμένοι άφησαν τα Cosmopolitan και τις Caipiroska που τους προσέφεραν οι expert bar tenders της Stolichnaya Premium Vodka και άρχισαν το χορό.

Την επίδειξη μόδας συμπλήρωσαν οι τσάντες Queen Calliope  και η Αλεξάνδρα Κούμπα με κοσμήματα.

Χορηγοί: Stolichnaya Premium Vodka, Hondos Center, F Fokas, Shiseido, Astarte, ΕΥΡΗΚΑ, Κρασιά Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου