Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Φιλανθρωπική Εκδήλωση!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μ.Κ.Ο. «Εθελοντές Εν Δράσει»  με έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα στην περιοχή των Βορείων Προαστίων, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας διοργανώνοντας, με πρωτοφανή επιτυχία, εκδήλωση με σκοπό  την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών και Βαρήκοων,  Δροσιάς Αττικής.

Η ξεχωριστή εκδήλωση είχε θέμα τη «Διατροφή, Υγεία και Ομορφιά», με ενδιαφέρουσες   προσεγγίσεις  και συμβουλές, από τη γιατρό δερματολόγο κ. Πηνελόπη Τυμπανίδου, τον κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο κ. Γιάννη Χρύσου και τη  γνωστή chef κ. Ντίνα Νικολάου, η οποία επιμελήθηκε και το ξεχωριστό menu της βραδιάς.


Το Χορευτικό Συγκρότημα  «Αιγέας»  ομόρφυνε χορευτικά την εκδήλωση με Κυκλαδίτικους και Δωδεκανήσιους χορούς που χόρεψαν επαγγελματίες χορευτές με τις παραδοσιακές στολές τους.

Στην εκδήλωση που έγινε στο εστιατόριο  «Όμικρον», στην Κηφισιά, με χορηγό επικοινωνίας το Star Channel, η συμμετοχή του κόσμου και των χορηγών εταιριών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, μεταξύ των οποίων διακρίναμε  εκπροσώπους του ιατρικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου.

Η τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπήθηκε από την αντιδήμαρχο Δ. Κηφισιάς κ. Νίνα Βλάχου,  την αντιδήμαρχο Δ. Διονύσου κ. Θεοδώρα Σαραντάκη, τον πρώην πρόεδρο Κοινότητας Διονύσου και νυν Δημ. Σύμβουλο του Δ. Διονύσου κ. Σακελάριο Σωτηρίου, κ.α.

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών
και Βαρήκοων  κ. Γαλατσάνου μαζί με την Πρόεδρο των "Εθελοντών Εν
Δράσει"  κ. Δέσποινα Περιμένη.

Η ευρύτερη τοπική κοινωνία με την αθρόα προσέλευσή της στην εκδήλωση έδειξε ότι έχει αγκαλιάσει και υποστηρίζει τις κοινωφελείς πρωτοβουλίες και το κοινωνικό έργο της Οργάνωσης «Εθελοντές Εν Δράσει», αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ανιδιοτελής εθελοντική προσφορά αποτελεί εσωτερική ανάγκη όλων μας και στοιχείο της ίδιας της ανθρώπινης φύσης που οδηγεί στην ολοκλήρωση!

Πληροφορίες για την Οργάνωση: κ. Δέσποινα  Περιμένη - Φλωράκη, Πρόεδρο Μ.Κ.Ο. «Εθελοντές Εν Δράσει». Τηλ. Επικοινωνίας:  6937 296829

«Εθελοντές Εν Δράσει» Πλαστήρα 36, 14576 Διόνυσος
Τηλ. 693 7296829, Fax. 210-8152212

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου