Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η δικαίωση του βιολόγου συμπολίτη μας κ. Χ. Μαυρομμάτη!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Η προσφυγή στην Περιφέρεια του Ελληνοκύπριου συμπολίτη μας κ. Χ. Μαυρομμάτη εναντίον της τελευταίας  σκανδαλώδους απόφασης  του Δημοτικού Συμβουλίου τον περασμένο Αύγουστο σχετικά με την απόρριψη χορήγησης άδειας για την μετατροπή του ακινήτου του, στην οδό Γεωργαντά 24 στην Κηφισιά, σε γραφεία και ιατρεία!........για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε!

Η Περιφέρεια απεδέχθη την από 02/09/2011 προσφυγή του κ. Μαυρομμάτη και ακύρωσε την αριθμό 359/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου!....επισημαίνοντας  ότι τα αιρετά όργανα  του Δήμου (και ειδικά τα Μέλη της Συμπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου) εάν δεν συμμορφωθούν με τις αποφάσεις της  Περιφέρειας διαπράττουν σοβαρή παράβαση καθήκοντος!.....η οποία ελέγχεται πειθαρχικά με ότι αυτό συνεπάγεται!

Αυτός ο μακροχρόνιος νομικός αγώνας κ. Δήμαρχε, σε πείσμα κάθε λογικής, είχε σαν αποτέλεσμα μία συνεχή «αιμορραγία» δαπανών που κατεβλήθησαν και εξακολουθούν να καταβάλλονται από τον Δήμο Κηφισιάς (δηλαδή από τους Δημότες) για παραστάσεις συνηγόρων του Δήμου, προσφυγές, νομικές γνωματεύσεις κτλ.......για ένα σαφώς μάταιο αγώνα!

Και σας ΕΡΩΤΩ κ. Δήμαρχε....

- Αφού χάσατε τελεσίδικα την υπόθεση γιατί δεν σέβεστε τους θεσμούς και τους νόμους;.....και μάλιστα όταν στις 07/09/2011, με επιστολή σας στον τοπικό τύπο, μας γνωστοποιήσατε ότι ο Δήμαρχος πρέπει να είναι ο «θεματοφύλακας» της ισοπολιτείας και ισονομίας σε θέματα της αρμοδιότητας του!

- Δεν πρέπει να υπάρχει  πάντοτε ισονομία μεταξύ ιδίων χρήσεων στην ίδια περιοχή του Δήμου; 

- Δεν πρέπει να απολογηθείτε, έστω και τώρα, στο Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου της Κηφισιάς για την εμπαθή και απαξιωτική έκφραση σας προς τον Ελληνοκύπριο συμπολίτη μας κ. Μαυρομμάτη.....<< πρώτα να γίνεις Έλληνας και μετά να αποκτήσεις τα δικαιώματα για να μιλάς >>....κατά την συζήτηση της αίτησης του στις 16/04/2008 για την αποδοχή του πρακτικού της Περιφέρειας;

- Δεν πρέπει να ζητήσετε, έστω και τώρα, δημόσια συγνώμη για την ρατσιστική προσβολή του  Ελληνοκύπριου συμπολίτη μας;

Η τελική έκβαση αυτής της «προσωπικής» βεντέτας κ. Δήμαρχε που στην τελική έχει εξελιχθεί σε ΜΕΓΑ δημοτικό σκάνδαλο.....αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου