Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Το γευστικό ταξίδι της GAEA στα Emmy's Awards 2011!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Χάρη στην Ελληνοαμερικανίδα σεφ Cat Cora, η βραδιά της 63ης  απονομής των φετινών τηλεοπτικών βραβείων Emmy  είχε άρωμα ελληνικών γεύσεων GAEA. Οι διάσημοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στην αυθεντική ελληνική κουζίνα μέσω της σειράς προϊόντων Cat Cora's Kitchen by GAEA.


To προϊόν ελιές Καλαμών Snack Pack της σειράς Cat Cora's Kitchen by GAEA δόθηκε ως δώρο στους VIP προσκεκλημένους του πάρτι που διοργάνωσε το Entertainment Tonight, το πιο γνωστό ψυχαγωγικό τηλεοπτικό κανάλι του κόσμου, για να γιορτάσει τη μεγάλη  βραδιά στην καρδιά του Λος Άντζελες.

Διάσημοι αστέρες του Hollywood, ανάμεσα τους, οι ηθοποιοί και συντελεστές από τις κορυφαίες βραβευμένες τηλεοπτικές σειρές The Good Wife, 30 Rock, Bones, The Big Bang Theory,  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της GAEA.

Η GAEA, ένωσε τις δυνάμεις της με την celebrity chef Cat Cora, λανσάροντας στην αγορά της Αμερικής την νέα σειρά προϊόντων Cat Cora's Kitchen by GAEA. Βασικός στόχος της συνέργιας Cat Cora και GAEA είναι η δημιουργία ενός ισχυρού brand το οποίο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά και προϊόντα της Ελληνικής γαστρονομίας, για να μπορεί κάθε καταναλωτής να απολαύσει ελληνικά προϊόντα μe την υπογραφή της Cat Cora και την εγγύηση ποιότητας της GAEA.

Η συνεργασία της διάσημης chef Cat Cora και GAEA, αποτελεί μια συνεργασία στρατηγικής σημασίας που σκοπό έχει να προβάλλει στις αγορές της Αμερικής τα υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα GAEA, δίνοντας έμφαση στην υψηλή διατροφική αξία και τα πλούσια θρεπτικά συστατικά τους, ενώ παράλληλα στόχο έχει την εκπαίδευση και εξοικείωση των καταναλωτών πάνω στα οφέλη της αυθεντικής υγιεινής Ελληνικής - Μεσογειακής διατροφής.

Περισσότερες πληροφορίες για την παρουσία των προϊόντων GAEA στα Emmy Awards.... πατήστε εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου