Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο λογαριασμός νερού!.....του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Πολιτείας!

Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πολιτείας κατασκευάστηκε το 1982 και στην πορεία έγινε ένα πλήρες αθλητικό κέντρο με την προσθήκη πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ και τέλος μιας μικρής πισίνας εκμάθησης για παιδιά έως 6 ετών.

Από το 2001 το Αθλητικό Κέντρο παραχωρήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Δήμο Κηφισιάς και έκτοτε αποτελεί ένα αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Κηφισιάς με τη δική του διοίκηση.


Το Δ.Α.Κ. Πολιτείας υποστηρίζει κατά κύριο λόγο το μαζικό αθλητισμό. Στις εγκαταστάσεις του λαμβάνουν χώρα προπονήσεις και αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο σάλας 5×5 και κολύμβησης.

Το αθλητικό κέντρο συντηρείται εξολοκλήρου από τις επιχορηγήσεις του Δήμου Κηφισιάς και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!


Ο Δήμος Κηφισιάς μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Α.Κ. Πολιτείας φροντίζει για την «εύρυθμη λειτουργία» του Αθλητικού Κέντρου και την «ασφαλή άθληση» των παιδιών και των νέων της περιοχής.

Παρ όλη την φροντίδα του Δήμου!.....πληροφορούμεθα, από έγκυρη πηγή, ότι (1) ο λογαριασμός νερού του  Δ.Α.Κ.  Πολιτείας έφθασε στο υπέρογκο ποσόν των 50.000,00 ευρώ! (2)  ο Δήμος Κηφισιάς μέσω του Δ.Σ. του Δ.Α.Κ. Πολιτείας καθυστερεί την καταβολή του εν λόγω ποσού για μεγάλο χρονικό διάστημα!.....προς τον Οικοδομικό Συνεταιρισμό Βουλευτών «Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ»!!

Που οφείλεται κ. Δήμαρχε αυτή η καθυστέρηση;;....με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα τόσο σοβαρό  κονδύλι στις Υποχρεώσεις του Δήμου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου