Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης στα ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2011!

Γράφει η ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Mε επιτυχία άνοιξε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Κηφισιάς ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ  2011, το βράδυ της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2011,  με τη συναυλία ενός  σπουδαίου κι αγαπημένου καλλιτέχνη, του Λουκιανού Κηλαηδόνη.


Με θερμά χειροκροτήματα τον επιβράβευσε το κηφησιώτικο κι όχι μόνο κοινό, που ενθουσιάστηκε, τραγουδώντας κι εκείνο μαζί του. . Το μελωδικό νοσταλγικό ταξίδι στο παρελθόν και το παρόν που του προσέφερε ο σημαντικός τραγουδοποιός, συνεπικουρούμενος από ακόμη έναν μεγάλο τραγουδιστή τον Δώρο Δημοσθένους, ήταν ανεπανάληπτο.

Γεμάτο ασφυκτικά το Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς , παρόντος και του δημάρχου Νίκου Χιωτάκη, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά : «και φέτος προσπαθήσαμε σαν αντίδοτο στην κατήφεια, ν' ανοίξουμε - μέσω της τέχνης - μικρές διόδους ελπίδας, αισιοδοξίας και γιατί όχι και εκτόνωσης.


Βασικός στόχος των εκδηλώσεων «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2011» είναι η ανάδειξη όλων των μορφών τέχνης και πολιτισμού. Να προσφέρουν ποιοτικά πολιτιστικά ερεθίσματα στο σύνολο των πολιτών της Κηφισιάς, γιατί ο πολιτισμός δεν πρέπει να είναι προνόμιο των λίγων αλλά όλων».

Για τον αγαπημένο ερμηνευτή  και την πολύχρονη μουσική διαδρομή του μίλησε στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης ο οποίος αναφέρθηκε  στο ιδιαίτερο στυλ γραφής αλλά και ερμηνείας του, που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου